Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
ŞAHİN: GAZİLERİMİZİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin 19 Eylül Gaziler Günü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya gelişinin 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Şahin yayımladığı mesajda; “Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından, 19 Eylül 1921 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nce, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal Rütbesi ve Gazi Unvanı verilerek her yıl 19 Eylül, Gaziler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.
Yüzlerce yıldır vatanımızın bütünlüğü, milletimizin bağımsızlığı uğruna seve seve canını feda eden şehitlerimiz ve kahraman gazilerimiz, ülkemizin bugünlere ulaşmasının en büyük teminatıdır. Ecdadımızın, her karış toprağını kanlarıyla sulayarak bizlere emanet ettiği bu aziz vatan, bugün de aynı mücadele ruhu ile gelecek nesillere aktarılacaktır. Bu millet gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacaktır.
Ayrıca, 1924 yılı sonbaharında Karadeniz kentlerine yönelik bir inceleme gezisine çıkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Trabzon'dayken büyük Erzurum depremini haber almış ve bir an önce bölgeye gitmek üzere programını hızlandırarak 19 Eylül 1924 günü Ordumuzu birkaç saatliğine de olsa şereflendirmiş akabinde Samsun üzerinden Erzurum’a geçmiştir.
Bu vesileyle Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’yu ziyaretinin 97. Yıl dönümünü ve 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla yad ediyorum” dedi.