Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:38 ÇAYBAŞI’NDA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 15:13 BÜYÜKŞEHİR 7/24 SAHADA
- 15:09 ACİL DURUMLARA İLİŞKİN HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI
- 14:45 ŞEHİR HASTANESİNE OBB DESTEĞİ
- 14:38 YILDIZ SOKAK’TAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ
- 14:34 RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA VE ZİYARET PROGRAMI BELLİ OLDU
- 14:24 DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:11 TÜİK İŞSİZLİK ORANINI AÇIKLADI
- 14:07 “TİYATRO İNSANLIĞIN ORTAK MİRASIDIR”
- 14:04 SIFIR ATIK GÜNÜ DOLAYISIYLA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13:54 YEŞİLAY GÖNÜLLÜLÜĞÜ YAYGINLAŞTIRIYOR
- 13:36 RAYLARDA YAPAY ZEKA DÖNEMİ
- 13:01 GENÇLERİN FUTBOL DOLU GÜNÜ
- 13:00 KİM ŞAMPİYON OLACAK?
- 13:00 26.HAFTA GÖRÜNÜMÜ
HAYALDİ GERÇEK OLDU

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt seferberliği sürüyor. Kırsal kesimlerdeki ulaşım standardını yükseltmek amacıyla mahalle ve grup yollarında seferberlik ilan eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gürgentepe ilçesine bağlı Tikenlice Mahallesi’ni sıcak asfaltla buluşturuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, çalışmaların sürdüğü 5 kilometre uzunluğundaki güzergahta ekiplerin hummalı bir çalışma yürüttüğünü söyledi.
TİKENLİCE MAHALLESİ ASFALTA KAVUŞUYOR
Asfalt çalışmalarıyla birlikte vatandaşların konforlu yollara kavuştuğunu belirten Başkan Güler, “İlçelerimize verdiğimiz sözleri, belirlenen program dahilinde bir bir yerine getiriyoruz. Gürgentepe ilçemize bağlı Tikenlice Mahallesini Sarpdere üzerinden, Ulubey ilçesine bağlı Ohtamış Mahallesi ve Gölköy ilçesine bağlı Direkli Mahallesiyle birlikte çevredeki mahallelere de bağlayan güzergahta sıcak asfalt çalışmalarımız sürüyor. Ekiplerimiz zorlu coğrafyada konforu, vatandaşların ayağına getiriyor.” dedi.
MUHTAR KIR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR
Tikenlice Mahallesi Muhtarı Erkan Kır ise “Bizim için hayaldi gerçek oldu. Mahallemizin rakımı bin metreye yakın. Şu an asfalta kavuşuyoruz. Yıllarca stabilize yollardan gidip geldik. Şimdi ise sıcak asfaltla tanıştık. Yolumuzun önce altyapısı tamamlandı. Daha sonra ise asfalt çalışmasına geçildi. Bize bu imkanlarımızı sağlayanlardan Allah razı olsun. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.