Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
“YAPILAN ÇALIŞMALARA SAHİP ÇIKALIM”

Altınordu Belediyesi, şehir merkezinde ve mahallelerde hizmet ve yatırımlarını sürdürüyor.
Altınordu Belediyesi tarafından dış mahalleler başta olmak üzere yol güzergahlarında tehlike arz eden yollara istinat duvarı çalışması devam ediyor. Altınordu Belediyesi Fen İşleri ekipleri, mahallelerde yol yapım, bakım ve genişletme çalışmalarının yanı sıra tehlike arz eden yerlere istinat duvarları inşa ediyor. Özellikle dış mahallelerde yol kenarlarında oluşan ve oluşabilecek toprak kaymalarını önlemek amacıyla istinat duvarı çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, oluşabilecek tüm olumsuzluklara karşı önlemlerini almaya devam ediyor.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Engin Tekintaş, “ Dış mahallelerde şuana kadar 9 bin metreküplük bir imalatın yapıldığını ve çalışmaların artarak devam ettiğini” söyledi.
Belediye Başkanı Engin Tekintaş açıklamasında şunlara yer verdi. “ İhalesini 3 ay önce yaptığımız istinat duvarı, çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Aradan geçen sürede ekiplerimiz yaklaşık 9 bin metreküplük bir imalat gerçekleştirdiler. Ben ekiplerimizin bu özverili çalışmasından dolayı kutluyorum. Belediye olarak ilk etapta 11 bin 500 metreküplük bir alanı istinat duvarları ile kaplamaktı. Hedefimizin 9 bin metreküplük kesimini gerçekleştirdik. Bizim için yol güvenliği son derece önemli. Bunun için gece-gündüz çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Çalışmaların aralıksız devam ettiğini ifade eden Başkan Engin Tekintaş, “Belediye olarak gece-gündüz çalışıyoruz. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalara milletimizin sahip çıkması ve art niyetli kişilere karşı korumalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.