Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

2014 Yılı Yatırım Programını aralıksız sürdüren Ordu Belediyesi, sıcak asfalt yatırımlarının yanı sıra kaldırımlarda da düzenlemelerini devam ettiriyor.
Kentin birçok noktasında eskiyen parkeleri sökerek alt yapıyı elden geçiren Ordu Belediyesi, ardından sıcak asfalt uygulamasını aralıksız sürdürüyor. Asfaltla modern bir görünüme soktuğu cadde ve sokaklarda da uyumlu kaldırım çalışmaları yapan Ordu Belediyesi, parke döşeli olan bazı noktalarda baskı betonla kaldırımları yeniliyor.
Bu çalışmalarla özellikle engellilerin kentin genelinde yaya ulaşımlarını rahatlatan Ordu Belediyesi, kaldırımlardaki iniş çıkış rampaları ile de tekerlekli sandalye kullanan engellilere büyük kolaylık getirdi.
Son olarak Düz Mahalle’de baskı betonla kaldırımları yapmayı sürdüren Ordu Belediyesi, uzun yıllardır sorun yaşanan bölgenin yaya ve araç trafiğini rahatlatmaya devam ediyor. Belediye ekipleri, yaya ve araç ulaşımında geçmişte yoğunluk yaşanan Düz Mahalle’de ki çalışmaları kısa bir süre içerisinde tamamlamayı planlıyor. (Haber Merkezi)