Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
VALİ SONEL; “1 MAYIS BİR VEFA GÜNÜDÜR”

Ordu Valisi Tuncay Sonel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Vali Sonel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, daha iyi bir gelecek için ter akıtan, sosyal ve ekonomik gelişmemizin temel gücü olan işçi ve emekçilere bir vefa günü olarak kutlandığını belirterek şu ifadelere yer verdi;
“Türkiye'de ilk kez 1923'te resmî olarak kutlanan, 2008 yılı Nisan ayında, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilmiş bayramımız, 22 Nisan 2009 tarihinde TBMM'de yasalaşarak resmi tatil ilan edilmiştir. Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde yürüttüğü çalışmaların ülkemizi daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününün, bayram havasında geçmesini, kardeşliğin ve dayanışmanın pekişmesine vesile olmasını diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün işçi ve emekçilere hayırlar getirmesini diliyor; bu bayramın barış içinde yaşanacak daha güzel bir dünyanın kurulmasına vesile olmasını temenni ediyor; emek ve alınteri ile ekmeğini kazanan ;Ülkemizin kalkınmasında ,üretimde çok önemli yerleri olan işçi ve emekçi kardeşlerimizin bu özel günleri kutlu olsun.”