Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
- 11:46 52 ORDU İPİN UCUNU ELİNE GEÇİRDİ
REKTÖR AKDOĞAN, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan, koltuğunu Düriye Çetinceviz Anaokulu öğrencisi Asel Gönül’e devretti.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’inci yılına özel rektörlük makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde öğrencilerine Düriye Çetinceviz Anaokulu Müdürü Özal Özden ve öğretmen Züleyha Paçal eşlik etti. Rektörlük koltuğuna oturan anaokulu öğrencisi Asel Gönül, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
Rektör Akdoğan, “Çocuklarımız bizim geleceğimizin teminatıdır. Onlara değer vermek ve onları en iyi şekilde eğitmek ve bizden sonra bu koltuklarda görmek ülkemiz ve toplumumuz için son derece önemlidir. Bu düşüncelerle tüm çocuklarımızı kucaklıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.