HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Şubat 2021 Pazartesi Saat: 09:52

HALKIN VALİSİ, HALKI DİNLEDİ

Sorun, şikayet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için gerçekleştirdiği Halk Günü toplantılarına ayrı bir önem veren Ordu Valisi Tuncay Sonel, son gerçekleştirdiği toplantıda bir araya geldiği vatandaşları dinledi. Va
HALKIN VALİSİ, HALKI DİNLEDİ

Sorun, şikayet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için gerçekleştirdiği "Halk Günü" toplantılarına ayrı bir önem veren Ordu Valisi Tuncay Sonel, son gerçekleştirdiği toplantıda bir araya geldiği vatandaşları dinledi.

Vali Sonel, kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantısında,  sorun, şikayet ve taleplerini tek tek dinleyerek, çözüme  kavuşturulması amacıyla gerekli talimatları verdi.

Vali Tuncay Sonel, pandemi süreci nedeniyle koronavirüs tedbirleri gözetilerek  yapılan "Halk Günü" toplantısında, toplam  208 kişiyi sırasıyla tek tek dinleyerek, kendisine iletilen talep, şikâyet ve sorunlara  anında çözüm üretti.

"Halk Günü" toplantısına aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler  vererek, onları sevindiren Vali Tuncay Sonel, vatandaşlar tarafından iletilen her türlü sorun ve taleplere anında çözüm bulmaya çalıştıklarının altını çizdi.

"Vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak, Regaib Kandilini kutlayan Vali Sonel, ”Vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde yaşaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İstiyoruz ki, bizlere iletilen her türlü sorunları ilgili kurum müdürlerimizle birlikte çözelim ve vatandaşlarımızı mutlu bir şekilde evlerine gönderelim. Bizler, devlet olarak vatandaşlara hizmet edebilmek adına buradayız. Kapımız  her zaman vatandaşlarımıza açıktır. Vatandaşlarımızın mağdur olmamasına özen gösteriyoruz.” diye konuştu.

Toplantıya katılan vatandaşlar gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali Tuncay Sonel’e  teşekkürlerini sunarak, ”Sayın Valim, siz bizim Vali Babamızsınız.   Allah sizlerden razı olsun. Bizlere ne zaman geldiysek  yardım yapıyor, sorunlarımıza çözüm, dertlerimize derman oluyorsunuz. Allah ne muradınız varsa versin. Allah Devletimize zeval vermesin. Sizi çok sevdik” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Vali Tuncay Sonel, Halk Günü toplantılarında  hazır bulunan Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İl ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile diğer kurumların görevli personellerine de teşekkür ederek, “Vatandaşlarımızın sorunlarına hep birlikte çözüm bulmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : HALKIN, VALİSİ, HALKI, DİNLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız