Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:23 ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 14:17 OBB’DEN KAR SEFERBERLİĞİ
- 14:16 ULV SİSTEMİ İLE BAŞARDIK!
- 14:02 TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR
- 14:00 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 13:58 ÖMER OKUMUŞ YAD EDİLDİ
- 13:09 “MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İÇİN SAHADAYIZ”
- 12:47 ŞANLITÜRK: NEVRUZ, TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR!
- 12:47 ORDU YAT VE DENİZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINI SEÇTİ
- 11:48 “GRİP ZATÜRREYE DÖNÜŞÜRSE HAYATİ RİSK OLUŞTURABİLİR”
- 11:45 SARAYCIK’TA IŞIL IŞIL OLDU
- 11:42 GENÇLERE YENİ SİSTEMİ ANLATACAK
- 11:30 2024 YILI İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI!
- 11:24 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
- 11:17 OBB İLE ODÜ ARASINDA 'ANNE ÜNİVERSİTESİ’ PROTOKOLÜ
BAŞKAN KAÇAK, ANKARA’DA

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Ankara’da ticari bazı bağlantıları da bulunan Başkan Kaçak ilk günü hemşeri ziyaretlerine ayırdı.
Başkan Kaçak ilk önce Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen hemşerimiz İrfan Fidan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
Sosyal Medya hesabından “Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçilen Kıymetli hemşerimiz İrfan Fidan abimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” diyen Başkan Murat Kaçak, çıkmış olduğu bu kutlu yolculukta Mevla’m yar ve yardımcısı olsun inşallah. Hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Kıymetli büyüğümüzün tüm hemşerilerimize selam ve saygıları var” diye yazdı.
Ardından İç İşleri Bakanlığı Personel Daire Başkanı hemşerimiz Mehmet Fatih Serdengeçti’yi makamında ziyaret eden Başkan Kaçak kendisi ile bir süre sohbet etti. Ziyaret ile ilgili sosyal medya paylaşımında Başkan Kaçak, misafirperverliği ve hoş sohbetine teşekkür ediyor, görevinde üstün başarılar diliyorum dedi.(HABER: MEHMET KESKİN)