Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
ORDU’DA REHAVETE YER YOK!

Kent genelinde denetimlerini ara vermeksizin sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, şehirde bulunan işletmelere saat kısıtlamasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Covid-19 ile mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası açıklanan; paket servis hariç lokanta, restoran, pastane, berber, kuaför, yüzme havuzu, kaplıca, internet kafe, halı saha, tiyatro, sinema gibi işletmelerin saat 22.00 itibariyle kapatılma kararıyla ilgili il genelinde faaliyet gösteren işletmeleri tek tek ziyaret ederek bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.
İŞLETMELER SAAT KONUSUNDA UYARILDI
Dünya genelinde bir milyondan fazla insanın yaşamını yitirmesine sebep olan Covid-19 salgınının Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren acil eylem planını devreye alarak sahaya inen Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
19 ilçede denetimlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Kabine Toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan virüs tedbirlerine yönelik yeni kararla ilgili esnafları ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.
Buna göre, salgının yayılmasında en büyük etken olan temasın önüne geçmek amacıyla bazı kapalı alanların saat 22.00 itibariyle geçici süreyle hizmetlerine ara verilmesi kararı esnafa duyurularak, aynı kapsamda denetimlerin sıklaştırılması kararı nedeniyle de mekanlarda ilave kontroller gerçekleştirildi.
“REHAVET YOK TEDBİR VAR”
Covid-19 denetimlerinde rehavete kapılmadan süreci yürüttüklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, “Türkiye’de ilk vaka görülmesinin ardından bugüne kadar ekiplerimiz büyük bir özveriyle alınan kararların uygulanması amacıyla her zaman olduğu gibi bugün de sahada.
Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza salgın konusunda uyarılarda bulunuyor.
Tüm işletmelerimizden de bu zorlu dönemde alınan kararlara uymalarını ve hem vatandaşlarımızın hem de kendi sağlıklarını riske atacak her türlü davranıştan kaçınmalarını istiyoruz" dedi.