HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Kasım 2020 Pazar Saat: 14:06

“TÜM ÇABAMIZ YÜZLERİ GÜLDÜRMEK ADINADIR”

Altınordu Belediyesi vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarla yüzleri güldürmeye devam ediyor.
“TÜM ÇABAMIZ YÜZLERİ GÜLDÜRMEK ADINADIR”


Altınordu Belediyesi vatandaşların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarla yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Altyapı çalışmalarını kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi Karacömer Mahallesi Berberoğlu mevkiinde altyapısını tamamladığı önemli bir güzergâh olan 1 km’lik yolu Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile satih kaplama yaparak hizmete sundu.

Altınordu Belediyesi yaptığı çalışmayla Karacaömer Mahallesi Berberoğlu mevkiinde ikamet eden vatandaşların uzun zamandır beklediği ulaşımda konfor sağlandı.
Altınordu Belediyesinin yaptığı hummalı çalışmalar ile altyapısı bitirilip hazırlanan yol büyükşehir Belediyesi iş birliği ile yapılan çalışma sonunda satih kaplama ile konforlu hale getirildi. Yapılan çalışmalar vatandaşlarda büyük bir memnuniyete dönüşüyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “Tüm gayret ve çalışmalarımız sorunları çözüp yüzleri güldürmek adınadır. Bu manada vatandaşlarımızın uzun yıllardan beri gelen beklentilerini karşılamaya ve sorunları çözmeye devam ediyoruz” dedi.

Yapılan çalışmalar sonunda vatandaşlarımızın memnuniyetini görmek bizleri de mutlu ediyor” diyen Tören, “Şehrimizin dört bir yanında altyapı çalışmalarımızı kesintisiz sürdürüyoruz. Öncelikle altyapı eksikliklerini gidermek ulaşım ağımızda bulunan yollarda standardı yükseltmek ve konforu arttırmak için planlı bir çalışma yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızla yılların sorunlarını bir bir çözüyor ve vatandaşlarımızın hizmet beklentilerini karışılıyoruz. Bugün Karacaömer Mahallemizde tamamladığımız çalışma ile Berberoğlu mevkiinde 1 km’lik yolu konforlu ulaşıma kavuşturduk. Bu yol sadece burada ikamet eden vatandaşlarımıza hizmet vermekle kalmayacak aynı zamanda Karacaömer ve Şahincili Mahallelerimizi de birbirine bağlayan bir güzergâh olarak önemli bir işlevi de olacak.

Altyapısını tamamladığımız yolun satih kaplama yapılması konusunda verdikleri destek ve iş birliği için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. Hizmete aldığımız yol Mahallemize hayırlı olsun” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız