Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
“ÜNYE OSB’NİN TAKİPÇİSİYİZ

Ünye’nin 30 yıllık Organize Sanayi düğümünü çözen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ve beraberindeki heyet tarafından teşekkür ziyareti gerçekleştirildi.
Ziyarette konuşan ÜTSO Başkanı Zor, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi, Ünye OSB ile ilgili ikinci yeri almasaydı bugün OSB’yle ilgili herhangi bir çalışma yapamayacaktık.” dedi.
Ünye OSB’nin çözümünde Başkan Yılmaz’ın katkısının çok büyük olduğunu dile getiren ÜTSO Başkanı Durmuş Zor, “Ünye Organize Sanayi için Killik bölgesinde 550 dönümlük OSB arazisi, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü tarafından tescillendi. Burada organize sanayideki ikinci yeri alarak önümüzü açan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz’ın katkısı çok büyük. Eğer Büyükşehir Belediyesi organize sanayide olan o yeri almamış olsaydı biz bugün bu sorunu çözemeyecektik. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu.
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Durmuş Zor ve beraberindeki heyetin ziyaretinde büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Yılmaz, “Ordu ve ilçelerimizde büyükşehir belediyesi olarak, altyapı ve üstyapıda büyük yatırımlar yapıyoruz, ancak bizim her açıdan çok güçlü olmamız lazım. Sanayide, üretimde, ticarette, teknolojide, çok ileride olmamız lazım. Arkadaşlarımız Ünye OSB’yle ilgili konuyu anlattıklarında hemen talimat vererek, çalışmaların başlatılmasını istedim. 2 milyon 600 bin lira bir bedelle Ünye OSB’de ikinci yeri aldık ve süreci başlattık. Akabinde ise 550 dönümlük OSB arazisi, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü tarafından tescillendi. Ünye’mize hayırlı olsun. Bundan sonrada Ünye OSB’yle ilgili sürecin her zaman takipçisi olacağız.” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)