Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:59 OBB’DEN GÜLYALI’YA ALTYAPI
- 15:36 MİNİK ÖĞRENCİLERE SU TASARRUFUNUN ÖNEMİ ANLATILDI
- 15:36 “ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDA OLMAK İSTİYORUZ”
- 15:33 “SUYUMUZ AZALIYOR ETKİN KULLANIM ŞART”
- 15:20 “BAYRAMDA 100-120 MİLYAR TL CİRO BEKLENİYOR”
- 15:19 ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK
- 15:18 YETİM VAKFI ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBER OLDU
- 14:36 PAZAR 2,52 ORDU 1
- 14:35 İKİ ALTIN,BİR GÜMÜŞ MADLAYA İLE DÖNDÜ
- 14:35 AKÇAY,CEZA REKORTMENİ
- 14:36 KIRIKKALE ORDU’DAN ŞEN DÖNDÜ
- 13:20 TÜRK BÜRO SEN’DEN “GÜN SAZAK” YARIŞMASI
- 13:18 TAGEM’DEN MALTA’YA BÜYÜK DESTEK!
- 15:50 ŞENTÜRK: NEVRUZ, BİRLİKTİR, KARDEŞLİKTİR!
- 14:22 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR!
KARDEŞ ŞEHRİN STK’LARINDAN ALTINORDU’YA ZİYARET

Altınordu Belediyesi kardeş şehir projesi kapsamında Almanya’dan gelen sivil toplum kuruluşları temsilcisini ağırladı.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş 5 Kişiden oluşan heyeti makamında ağırlayarak, Altınordu Belediyesi ve şehir hakkında bilgi verdi.
Kardeş şehir projesinin her iki şehre de katkı sunacağını ve bu projenin aynı zamanda kurumlar arasında diyalog sağlamayı da hedeflediğini söyleyen Başkan Engin Tekintaş "Şehir kardeşliğini, iş dünyasından eğitime kadar farklı platformlarda karşılıklı yatırım olanaklarının sağlamak adına ortak bir paylaşım olarak gördüklerini ifade etti.
Başkan Engin Tekintaş, açıklamasına şöyle devam etti “ Öncelikle kardeş şehir projesi kapsamında Almanya’nın Recklinghausen şehrinden ilçemize gelen siz sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum. Altınordu Belediyesi olarak kardeş şehir projesine tam destek veriyoruz. Bu projenin iki ülkenin şehirlerinin yanı sıra ülkeler arasında da bir köprü vazifesi kuracağını temenni ediyorum.
Sizlerin ilçemizde yapacağınız geziler sonucunda edineceğiniz gözlemleri oradaki Alman toplumuna anlatmanızı istiyorum” ifadelerini kullandı. Ordu’nun ve Altınordu’nun dünyanın birçok kentinden daha güzel olduğunu ifade eden Bernhard Lübbering, Recklinghausen kentinin biran önce Altınordu ile kardeş şehir olması gerektiğini ifade ederek “ Öncelikle bizlere gösterdiğiniz misafirperverlik dolayısıyla teşekkür ediyorum.
Bizler Ordu’ya ilk defa geliyoruz. Ama gördüğümüz manzara bizlere bir çok Avrupa Ülkesinin şehrinden daha modern bir şehir karşımıza çıktı. Altınordu ilçesi adı gibi Altın gibi. Sizlerde bizlere bu isme layık olacak şekilde ağırladınız. Sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Umarım en kısa zamanda iki ülke arasında kardeşlik protokolü imzalanır” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)