Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
- 12:54 KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI
- 12:48 ŞENOCAK’DAN ÜRETİCİLERE ‘DON’ UYARISI
- 12:47 BİR AYRAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
- 11:45 KIRSALDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 11:27 OGM’DEN ORMAN KÖYLÜSÜNE 1,3 MİLYAR TL DESTEK
- 11:18 REKTÖR KIRIŞIK'TAN MÜDÜR ERKILINÇ'A ZİYARET
- 10:59 MART’TA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER BELLİ OLDU!
- 10:44 MÜSİLAJLA MÜCADELEYE TAKVİYE
- 10:19 ATLETİZM HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
HOŞKÖY’DE YIKIM İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Gülyalı İlçesi Hoşköy Mahallesinde vatandaşların yıkımı konusunda ısrarla talepte bulunduğu metruk binaların yıkımına geçen ay Gülyalı Belediyesi başlamıştı.
Yapılan çalışmalar sonucunda terk edildiği için birçoğu yıkılmak üzere olan, can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden dört adet binanın yıkım işlemi tamamlandı. Başkan Ulaş Tepe, yıkım işlemlerini Hoşköy Mahallesi Muhtarı Medet Sipahi ile birlikte yakından takip etti.
ÇIKARILAN HAFRİYAT DOLGU MALZEMESİ OLARAK KULLANILDI
Vatandaşların taleplerinin karşılandığını ifade eden Başkan Tepe, “Hoşköy gibi güzel bir mahallede estetik açıdan olumsuz bir görünüm sergileyen eski yapıların yıkım işlemlerini tamamlıyoruz.
Buradan elde edilen hafriyat malzemesini de yine aynı mahallemizde daha önce açtığımız yolların altyapısını güçlendirmek için dolgu malzemesi olarak kullandık. Kaynaklarımızı verimli kullanma noktasında anlamlı bir çalışma gerçekleştirdik. Destek olan vatandaşlarımıza ve çalışmaların her safhasında işin başında yer alan Muhtarımız Medet Sipahi’ye teşekkür ediyorum” dedi.