Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:23 ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 14:17 OBB’DEN KAR SEFERBERLİĞİ
- 14:16 ULV SİSTEMİ İLE BAŞARDIK!
- 14:02 TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR
- 14:00 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 13:58 ÖMER OKUMUŞ YAD EDİLDİ
- 13:09 “MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İÇİN SAHADAYIZ”
- 12:47 ŞANLITÜRK: NEVRUZ, TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR!
- 12:47 ORDU YAT VE DENİZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINI SEÇTİ
- 11:48 “GRİP ZATÜRREYE DÖNÜŞÜRSE HAYATİ RİSK OLUŞTURABİLİR”
- 11:45 SARAYCIK’TA IŞIL IŞIL OLDU
- 11:42 GENÇLERE YENİ SİSTEMİ ANLATACAK
- 11:30 2024 YILI İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI!
- 11:24 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
- 11:17 OBB İLE ODÜ ARASINDA 'ANNE ÜNİVERSİTESİ’ PROTOKOLÜ
“KONFORLU ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ordu’nun Kumru ilçesinde, iki ilçeyi birbirine bağlayıp, 4 mahalle ile 10’a yakın yayla ve oba yoluna hizmet verecek olan güzergâh asfalta kavuşuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, toplam uzunluğu 5 kilometre olan yolda, altyapının tamamlanmasıyla birlikte, asfalt çalışmalarının başlayacağını söyledi.
Karadeniz’in en zorlu coğrafyalarından birine sahip Ordu’da, mahalle ve grup yollarındaki asfalt ve beton yol seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda, yollar standardı yüksek konforlu bir yapıya kavuşuyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kumru ilçesinde 4 mahalle ve 10’a yakın yayla ve obaya hizmet verecek güzergahta, asfalt öncesi altyapı çalışmalarının başladığını açıkladı.
ALTYAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Binlerce vatandaşa hizmet verecek olan yolda, ekiplerin hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Güler, “Kumru ilçemize bağlı Çatılı, Şenyurt grup yolunda asfalt öncesi altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu yol hem mahalleleri birbirine bağlarken diğer taraftan da Akkuş ilçesine bağlı Tuzak ve Damyeri üzerinden, Kumru ve Akkuş ilçelerini de birbirine bağlıyor. Diğer taraftan ise Çatılı, Şenyurt güzergahı üzerinden Döşekdibi Mesire Alanı ve 10’a yakın yayla ve obaya bağlantı sağlıyor” diye konuştu.
Kumru ilçesinde beton yol çalışmalarının da devam ettiğini dile getiren Başkan Güler, “Kumru Belediyemizle birlikte başlattığımız çalışmayla, Kumru Yeniergen, Ergentürk Mahalle yolunun 1300 metrelik bölümünde, beton yol çalışmalarını başlattık. Bu yolla birlikte, Kumru, Ünye Tekkiraz bağlantı yolu ile Kumru Ünye Karayolu’nu birbirine bağlıyoruz. Ordu’nun mahalle ve grup yollarında konforu sağlayana kadar çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.