Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:17 ORDU TURİZM GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 16:16 VALİ EROL, AYBASTI AFET KONUTLARINI İNCELEDİ
- 15:32 KENT LOKANTASI’NA KARDEŞ GELİYOR
- 14:54 KADINLAR HEM ÜRETİYOR HEM KAZANIYOR
- 14:53 DÜZENSİZ GÖÇMENLERE GEÇİT YOK
- 14:53 TIBBİ ATIKLAR BERTARAF EDİLİYOR
- 13:38 KIRANLI, POLİS TEŞKİLATININ 180. YILINI KUTLADI
- 13:23 ALTAŞ, ÖZER’E TEŞEKKÜR ETTİ
- 12:48 AĞAÇLAR KORUNACAK
- 12:46 BAŞKAN GÜLER’DEN 180. YIL KUTLAMASI
- 12:35 KÂĞIT BORDRO KULLANIMI İŞ DAVALARI RİSKİNİ ARTIRIYOR
- 12:34 TES’DEN MAĞDUR OLAN MESLEKTAŞLARA ÖNEMLİ DESTEK!
- 12:13 OAL, GELENEĞİ BOZMADI, ROTA ÇANAKKALE
- 11:54 YILMAZ: ÇARE EK ZAM VE REFAH PAYIDIR
- 11:53 ZENGİN: BAŞVURULARIMIZI YAPTIK!
“İKLİMLER DEĞİŞMESİN “ DEDİLER UZAKTAN EĞİTİMLE PROJELERİNE DEVAM ETTİLER

Şehit Ümit İnce Anaokulu Şirinler sınıfı öğle grubu öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Yasemin BUZKUŞ “Artık Materyallerin Serüveni “ e Twinning projesini pandemi nedeni ile evde uygulamaya devam ediyorlar.
Projemiz 54 öğretmenin katılımıyla kurulmuş olup ; Arnavutluk , Kuzey Makedonya , Romanya gibi ülkelerinde katılımıyla devam etmektedir. Projeye başladığımız zamandan itibaren tek hedefimiz öğrencilere ve ailelerine atıkları dönüştürmeyi ve bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmaktır.
Şehit Ümit İnce Anaokulu Şirinler sınıfı öğle grubu öğretmeni Yasemin BUZKUŞ ve öğrencileri “Artık Materyallerin Serüveni “ e Twinning projelerine ailelerinin de katılımıyla evde de devam ediyorlar. Atıkları dönüştürme , yeni ve kullanılabilir ürünler oluşturma çabası ile oldukça güzel ürünler ortaya koyarak evde ki zamanlarını da eğlenceli bir şekilde geçirdiler. Atık materyallerden kostümler hazırlanarak okulda yapılamayan sergilerini online sergiye dönüştürdüler. Karışık ülke takımlarının eşleşmeleri sonucu gruplar arasında oldukça renkli ve yaratıcı çalışmalar velilerin de desteği ile uzaktan eğitim ile yapıldı. Atık kutular boyanarak çiçekler dikildi ve balkonlar renklendirildi. Minikler ailelerin desteği ve öğretmenlerinin gayreti ile proje etkinliklerini uzaktan eğitim ile tamamladılar. Yaratıcılık düzeylerinin en yoğun olduğu bu yaş grubunda öğrenciler hem geri dönüşümün önemini , hem de bir ürün oluşturmanın sevincini yaşadılar.