Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:16 POLİS TEŞKİLATINDAN, ANADOLU'YA ZİYARET
- 14:25 İNŞAAT MALİYETİ ARTIYOR
- 14:26 TÜRKŞEKER 1685 İŞÇİ ALACAK
- 13:49 DÖNERCİLERE 7-24 DENETİM
- 13:11 METRUK BİNALARIN YIKIMI SÜRÜYOR
- 13:08 DENİZLERDE AV YASAĞI BAŞLIYOR
- 12:54 KAÇAK AKARYAKIT YAKALANDI
- 12:48 ŞENOCAK’DAN ÜRETİCİLERE ‘DON’ UYARISI
- 12:47 BİR AYRAÇTAN ÇOK DAHA FAZLASI
- 11:45 KIRSALDA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 11:27 OGM’DEN ORMAN KÖYLÜSÜNE 1,3 MİLYAR TL DESTEK
- 11:18 REKTÖR KIRIŞIK'TAN MÜDÜR ERKILINÇ'A ZİYARET
- 10:59 MART’TA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER BELLİ OLDU!
- 10:44 MÜSİLAJLA MÜCADELEYE TAKVİYE
- 10:19 ATLETİZM HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
MEYVE-SEBZE HALLERİNDE YENİ DÜZENLEME

Ordu Büyükşehir Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Virüsünün yayılımını önleme amaçlı alınan tedbirler kapsamında sebze ve meyve hallerinde yeniden düzenlemeye gitti.
İlk alınan tedbirler kapsamında Büyükşehir Belediyesi Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerindeki hallerde salı, perşembe ve pazar günleri 04.00 ile 17.00 saatleri arasında satış yapılacağını belirtmişti. Ancak hallerde oluşan insan yoğunluğuna bağlı olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni bir düzenleme giderek her gün 04.00 ile 20.00 saatleri arası hallerde satış yapılmasının kararını aldı.
DENETİM VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE YÜRÜTÜLÜYOR
Yapılan düzenlemelerin yanı sıra hallerde belirli periyotlar aralığında dezenfekte ve temizlik çalışması yapılırken Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından da gerekli denetimler titizlikle gerçekleştiriliyor.