Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:50 ŞENTÜRK: NEVRUZ, BİRLİKTİR, KARDEŞLİKTİR!
- 14:22 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR!
- 14:16 OBB ‘AŞI ORDUSUNU’ GENİŞLETİYOR
- 13:59 KIRSALDA KARIN ETKİSİ SÜRÜYOR
- 13:54 ORDU’DA FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
- 13:52 MHP: NEVRUZ KADİM BİR GELENEĞİMİZDİR
- 13:12 “ORMANLAR, GIDA VE SUYUN GÜVENCESİDİR”
- 12:58 BUZULLAR ERİYOR, DENİZ SEVİYESİ YÜKSELİYOR
- 12:32 ŞEYHOĞLU: BUNA HANGİ VİCDAN RAZI GELEBİLİR?
- 12:32 BUCAK’TA BASAMAKLAR DAHA KOLAY ÇIKILACAK
- 12:26 OAL’DEN HAKAN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 12:18 MİNİKLERDEN RAMAZAN KOLİSİ
- 12:11 YILMAZ: NEVRUZ BİZİM İÇİN MÜSTESNA BİR BAYRAMDIR
- 12:08 TÜİK: HANELERİN BAKIM HİZMETLERİNE İHTİYACI ARTIYOR
- 11:48 GÜNEY KORE’DEN DEPREMZEDELERE DESTEK
“EMEKÇİLERİMİZ TAKDİRE ŞAYANDIR “

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Helal kazancı ve emeği kutsal sayan bir milletin ferdi ve ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebi’nin ümmeti olarak, tüm çalışanların “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyorum.” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Alın terinin kutsal olduğunu belirten Başkan Tavlı, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm emekçilerimiz takdire şayandır.” ifadelerini kullandı.
Başkan Tavlı, mesajında şunları söyledi:
“Ülkemizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde AK Parti hükümetleri ilk günden itibaren işçilerimizin sorunlarına samimiyetle çözüm üretmeye çalışırken, istihdamı artırmak, işsizlik oranını düşürmek için de pek çok tedbiri ve programı da hayata geçirmiştir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün 2009 yılından itibaren resmi tatil ilan edilmesi de emeğe verilen önemi gözler önüne sermektedir. Devletimizin, çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla işbirliği içinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, helal kazancı ve emeği kutsal sayan bir milletin ferdi ve ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebi’nin ümmeti olarak, tüm çalışanların “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyorum.”