Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:36 52 ORDU, GALİBİYETİ UNUTTU
- 16:37 ORDUSPOR 1967, ERCİYES’E TESLİM
- 13:48 ŞANLITÜRK, KARIŞ KARIŞ İLÇELERİ GEZİYOR
- 13:31 MHP’Lİ ÖZÇELİK’İN ACI GÜNÜ
- 13:25 FARK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!
- 13:25 BAYRAMDA 34 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
- 13:11 GASTRONOMİDE ORDU FARKI
- 12:40 “DİZİ VE FİLMLERİMİZ BİRER KÜLTÜR ELÇİSİDİR”
- 12:37 BAŞKAN TEPE’DEN YOĞUN BAYRAM MESAİSİ
- 11:54 YETİM VAKFI RAMAZAN'DA 29 ÜLKEYE ULAŞTI
- 11:52 KIŞ LASTİĞİNİ ÇIKARIRKEN DİKKAT!
- 10:25 GRUP MERKEZLERİ AÇIKLANDI
- 15:22 FINVER KALDIĞI YERDEN!
- 15:01 BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ
- 14:49 “HİZMET DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”
GELECEĞİMİZİ TEMSİL EDEN ÇOCUKLARIMIZDIR

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Demirci, mesajında: “23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Aziz milletimizin İstiklâl mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, Dünya uluslarına örnek olmuştur.
Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını ışık tutacak, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli görevler üstleneceklerdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızdan beklentimiz kendilerini geleceğe daha iyi hazırlamaları, ülkemizin aydınlık yarınları için yılmadan çalışmalarıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle sevgi dolu yürekleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.