HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ağustos 2016 Salı Saat: 11:01

“ HAİNLERE ASLA GEÇİT VERİLMEYECEKTİR”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
“ HAİNLERE ASLA  GEÇİT VERİLMEYECEKTİR”

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Engin Tekintaş mesajında şu ifadelere yer verdi “Tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimiz, gösterdiği büyük kahramanlıklarla Vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verdiği muhteşem bir mücadele ile büyük zaferi kazanmış ve bize bu mukaddes vatanı emanet etmiştir.  Milletimiz 15 Temmuz akşamı hain darbe girişimine karşı birlik ve beraberlik ruhu ile hareket etmiş ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünü bütün dünyaya ilan etmiştir. 

Üzerinden 94 yılda geçse de 15 temmuz akşamı bizlere bir kez daha hainlerin ülkemiz üzerindeki emellerinin asla değişmediğini açık bir şekilde göstermiştir. Bu aziz millet damarlarında dolaşan asil kandan aldığı güç ve kuvvet ile nasıl ki  94 yıl önce bu hainlere geçit vermediyse aynı şekilde 15 Temmuz akşamı hainlere geçit vermedi, bundan sonra da asla geçit vermeyecektir.

94. yılını kutladığımız bu zafer, bir milletin, yokluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir. Bize düşende bu şanlı ecdadın torunları olarak şer odaklarına karşı bu aziz vatanı tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız ilhamla sonuna kadar korumaktır. Bu vesileyle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyor, Vatanımız için biran bile düşünmeden şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize hayırlı ve uzun ömürler vermesini yüce rabbimizden niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

(HABER MERKEZİ)

Anahtar Kelimeler : , HAİNLERE, ASLA, GEÇİT, VERİLMEYECEKTİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız