Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:54 KADINLAR HEM ÜRETİYOR HEM KAZANIYOR
- 14:53 DÜZENSİZ GÖÇMENLERE GEÇİT YOK
- 14:53 TIBBİ ATIKLAR BERTARAF EDİLİYOR
- 13:38 KIRANLI, POLİS TEŞKİLATININ 180. YILINI KUTLADI
- 13:23 ALTAŞ, ÖZER’E TEŞEKKÜR ETTİ
- 12:48 AĞAÇLAR KORUNACAK
- 12:46 BAŞKAN GÜLER’DEN 180. YIL KUTLAMASI
- 12:35 KÂĞIT BORDRO KULLANIMI İŞ DAVALARI RİSKİNİ ARTIRIYOR
- 12:34 TES’DEN MAĞDUR OLAN MESLEKTAŞLARA ÖNEMLİ DESTEK!
- 12:13 OAL, GELENEĞİ BOZMADI, ROTA ÇANAKKALE
- 11:54 YILMAZ: ÇARE EK ZAM VE REFAH PAYIDIR
- 11:53 ZENGİN: BAŞVURULARIMIZI YAPTIK!
- 11:09 VERGİ DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
- 11:09 HAYVANCILIK DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI
- 11:08 VALİ EROL’DAN KUTLAMA
KURTULMUŞ: TEK YUMRUK HALİNDE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Şehit cenazesine katılmak üzere memleketi Ordu’ya gelen Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin içinde bulunduğu zor dönemleri tek yumruk halinde geride bırakacağını ifade ederek şehitlerimizin Türkiye’nin yolunu aydınlattığını ve hükümetin terörle mücadele de kararlılığının süreceğini söyledi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Şırnak'ın Cizre ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teröristler tarafından düzenlenen bombalı araç saldırısında şehit düşen polis memuru Harun Maytalman'ın cenaze törenine katılmak üzere Ordu'ya geldi.
Kurtulmuş Ordu-Giresun Havalimanı'nda cenaze töreni öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Türkiye sadece bir tek terör örgütüyle değil çok farklı terör örgütleriyle büyük mücadele ve savaş veriyor. Bir taraftan PK, bir taraftan IŞİD, bir taraftan FETÖ örgütleriyle Türkiye hem terörle, hem darbe tehditleriyle karşı karşıya kaldı.
Bu Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, geleceğine, istiklaline ve istikbaline yapılmış açık bir saldırıdır. Öyle görünüyor ki, terör örgütlerinin hepsinin arasında ciddi bir dayanışma içinde bu saldırıları sürdürüyorlar” dedi.
Türk Milletinin artık yek yumruk olduğunu ifade eden Kurtulmuş; “Milletimiz birlik beraberlik içerisinde tek yumruk halinde bu terör örgütlerine karşı kararlı mücadeleyi sürdürmektedir. 15 Temmuz akşamı hep beraber darbeye karşı durduysak, 15 Temmuz'dan sonra darbede başarılı olamayan unsurların terör örgütlerini ortaya sokarak sürdürdükleri Türkiye'yi yok etme mücadelelerinde milletimiz aynı kararlılıkla onların karşısında duracaktır" diye konuştu.
Şırnak'ın Cizre ilçesinde 11 polisin şehit olmasıyla Türkiye'nin büyük bir acı yaşadığını belirten Kurtulmuş, "En son 11 polisimizin şehadetiyle büyük bir acı yaşadı Türkiye. Yine Sayın Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda bir askerimiz şehit oldu. Bugün de Ordu'da, şehit olan polis kardeşimizin cenazesinde halkımızla beraber olacağız. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Şehitlerimiz Türkiye'nin yolunu aydınlatıyor.
Türkiye'nin birliğini, dirliğini koruyor. Bu millet ne kadar büyük millet olduğunu şehitleri vasıtasıyla, onların kararlı mücadelesiyle ortaya koyuyor. Milletimizin başı sağ olsun. Milletimizin müsterih olmasını istiyoruz. Biz bu terör örgütlerinin hepsine diz çöktürecek güce, kuvvete, kudrete sahibiz. Yeter ki birliğimizi, dirliğimiz kaybetmeyelim. İnşallah en kısa sürede Türkiye bu zor dönemi geride bırakacaktır" şeklinde konuştu.
Başbakan Yardımcısı Prof.Dr. Numan Kurtulmuş, "Terör, Türkiye için, aziz milletimiz için bir tehdit olmaktan çıkarılacaktır. Evet, içimiz kan ağlıyor. Her gün Türkiye’nin dört bir tarafından gelen şehit cenazeleriyle hep beraber o acıyı bir kere daha yaşıyoruz. Bir kere daha terör örgütlerine lanet ediyoruz. Ama sonuçta büyük bir kararlılık var” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)