Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:23 ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 14:17 OBB’DEN KAR SEFERBERLİĞİ
- 14:16 ULV SİSTEMİ İLE BAŞARDIK!
- 14:02 TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR
- 14:00 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 13:58 ÖMER OKUMUŞ YAD EDİLDİ
- 13:09 “MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İÇİN SAHADAYIZ”
- 12:47 ŞANLITÜRK: NEVRUZ, TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR!
- 12:47 ORDU YAT VE DENİZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINI SEÇTİ
- 11:48 “GRİP ZATÜRREYE DÖNÜŞÜRSE HAYATİ RİSK OLUŞTURABİLİR”
- 11:45 SARAYCIK’TA IŞIL IŞIL OLDU
- 11:42 GENÇLERE YENİ SİSTEMİ ANLATACAK
- 11:30 2024 YILI İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI!
- 11:24 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
- 11:17 OBB İLE ODÜ ARASINDA 'ANNE ÜNİVERSİTESİ’ PROTOKOLÜ
GÜLYALI BELEDİYESİ’NDE ELEKTRONİK BELGE DÖNEMİ

Gülyalı Belediyesi olarak çağın gereklerine ayak uydurmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin daha verimli bir çalışma ortaya koymak için verdiği talimatla E-İmza olarak bilinen Elektronik Belge Yönetim Sistemi dünden itibaren belediye birimlerince kullanılmaya başlandı.
HER BAKIMDAN TASARRUFLU BİR SİSTEM
E-İmza sisteminin tasarruflu bir yapı olduğunu vurgulayan Başkan Tepe, “Zamandan, iş yükünden ve kırtasiye masrafından büyük ölçüde kâr sağlıyoruz. Basılı kâğıt üzerinden kargoyla gönderilen bir evrak, yazışma çıktılarıyla birlikte yeniden postalanmak ya da elden göndermek suretiyle personelimize iş yükü getiriyordu. Üstelik kâğıt ve baskı ücretiyle kargo ücreti de ekonomik olarak belediyemiz bütçesinden karşılanıyordu. Bu sistemle bu yükü büyük oranda hafifletiyoruz. Kaymakamlık, Valilik, bakanlıklar gibi devamlı yazışma halinde olduğumuz kurumlarla daha hızlı işlem yürütebileceğiz. Artık her şey dijitalleşiyor. Gülyalı Belediyesi olarak çağın gereklerini yakalamak durumundayız. Belediyemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONELLERİ EĞİTİM VERDİ
Elektronik Belge Yönetim Sistemi (E-İmza) sistemine geçişte oluşabilecek problemleri engellemek ve sisteme daha hızlı uyum sağlayabilmek için İçişleri Bakanlığından yetkili personeller, belediye personellerine eğitim verdi.