Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 17:34 ŞEHİT AİLELERİ BU BAYRAMDA DA YALNIZ BIRAKILMADI
- 15:27 ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA YAD EDİLDİ
- 16:25 AK PARTİ’NİN OYU ARTTI!
- 16:24 YILMAZ: TOPLU SÖZLEŞME KANUNU REVİZE EDİLMELİ!
- 16:24 “İSLAM ÂLEMİNİN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”
- 16:23 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN”
- 15:32 URALOĞLU: TEDBİRLERİMİZİ ALDIK
- 15:04 “BİZ SADECE MİLLETİN YARDIM ELİYİZ”
- 13:48 CHP’Lİ GÜRSOY’DAN BAYRAM MESAJI
- 13:47 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMALARI
- 13:46 “BAYRAMDA DİYABETLİ HASTALAR İÇİN BESLENME ÖNERİLERİ”
- 11:57 2.AMATÖRDE 27 GOL ATILDI
- 11:57 ÜNYE GÜCÜ FK KUPASINI ALDI
- 11:57 EYÜPSPOR SÜPER LİG BİLETİ KESTİ
“CEREN ÖZDEMİR’İN İSMİ FAKÜLTESİNDE YAŞATILACAK”

Öğrencimiz Ceren Özdemir için ODÜ camisinde Kur’a-ı Kerim tilaveti ile Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde anma töreni gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan törende yaptığı açıklamada Fakültedeki bir sınıfa Ceren Özdemir isminin verileceğini söyledi.
21’inci yaş günü dolayısıyla Ceren Özdemir’in sınıf arkadaşları tarafından Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde anma töreni düzenlendi. Sınıf arkadaşları Ceren’in duyarlı, yetenekli ve başarılı bir öğrenci olduğunu ifade ederek onun ismini mesleklerinin her anında yaşatacaklarını ifade etti.
Törende gerçekleştirdiği konuşmasında Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Üniversitemizin azimli ve başarılı öğrencisi Ceren’i çok elim bir durumla karşı karşıya kalarak kaybettik. Bugün, Cerenimizin doğum gününde onu hatırlamak için bir araya geldik. Onun adını Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde bir sınıfa vererek Ceren’i hiç ölmemiş gibi hep yanımızda hissedeceğiz. Bundan sonra da öğrencilerimiz, akademisyenlerimiz ve Rektörlük olarak ilimizin kamu kurum ve kuruluşları ile gönül birliği ve dayanışma içerisinde bu tür olayların yaşanmaması adına birbirimize kenetlenip öğrencilerimizin burada daha güvenli bir ortamda yaşamaları için bütün gayretimizi ortaya koyacağız. Kimden ve nereden gelirse gelsin başta kadına yönelik gerçekleştirilen şiddet olmak üzere, şiddetin her türlüsüne sonuna kadar karşıyız. Şiddetin ortadan kalkması için de milletçe elimizden geleni yapacağımıza kimsenin kuşkusu olmasın, Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir.” şeklinde konuştu.
Törende sınıf arkadaşları tarafından Ceren’in en sevdiği şarkı seslendirilerek sırasına karanfiller bırakıldı.