Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:23 ŞEHİR HASTANESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI
- 14:17 OBB’DEN KAR SEFERBERLİĞİ
- 14:16 ULV SİSTEMİ İLE BAŞARDIK!
- 14:02 TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYOR
- 14:00 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 13:58 ÖMER OKUMUŞ YAD EDİLDİ
- 13:09 “MAĞDURİYETLERİ GİDERMEK İÇİN SAHADAYIZ”
- 12:47 ŞANLITÜRK: NEVRUZ, TÜRK’ÜN BAHAR BAYRAMIDIR!
- 12:47 ORDU YAT VE DENİZ SPOR KULÜBÜ BAŞKANINI SEÇTİ
- 11:48 “GRİP ZATÜRREYE DÖNÜŞÜRSE HAYATİ RİSK OLUŞTURABİLİR”
- 11:45 SARAYCIK’TA IŞIL IŞIL OLDU
- 11:42 GENÇLERE YENİ SİSTEMİ ANLATACAK
- 11:30 2024 YILI İŞSİZLİK RAKAMLARI AÇIKLANDI!
- 11:24 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
- 11:17 OBB İLE ODÜ ARASINDA 'ANNE ÜNİVERSİTESİ’ PROTOKOLÜ
EMEP: “İÇİMİZ YANIYOR”

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Hikmet Poyraz, Ceren Özdemir’in katledilmesi nedeniyle içimiz yanıyor diyerek sorumlulardan da hesap sorulmasını istedi.
Poyraz, “Ülkemizde kadına yönelik şiddetin önü alınamıyor. Hergün bir yeni katliam haberiyle içimiz yanıyor. Ceren Özdemir’in katledilmesiyle içimiz bir kez daha yandı. İnsanlıktan çıkmış bir caninin yakalanması, hesap sorulacak olması acımızı hafifletti diyemeyiz. Cerenimizi geri getirmeyecek.” dedi.
Tüm sorumlular yargılanmalı
Poyraz, katil için cezaevinden kaçtı ya da izinden geri dönmedi diye yapılan açıklamaları şaşkınlık ve üzüntüyle karşıladıklarını belirterek, “Katil cezaevinden kaçmışsa neden televizyon, gazete, sosyal paylaşım ya da mesaj yoluyla kamuoyu bilgilendirilmedi, fotoğrafı paylaşılmadı? Bu yapılmadığı için Cerenimiz katledildi. Bu nedenle katilin yakanlanmış olması bizleri rahatlatmıyor. Katilin cezaevinden kaçmış olduğu fark edildiği andan itibaren kamuoyunu bilgilendirmeyenler hakkında da soruşturma açılmalıdır.” dedi.
Son olsun diyoruz ama
Her kadın cinayetinde “son olsun” deniyor ama kısa zamanda bir yeni katliam daha yaşıyoruz. Artık yeter, sorumlu yalnızca katiller değil. Kadın cinayetlerine karşı önlemler yetersiz, iyi hal uygulamaları yanlış. Eğitimden sosyalve kültürel yaşama, ekonomiden özel yaşama müdehaleye kadar hepsinin etkileri var. Bu durumdan da iktidar ve yereldeki yöneticiler sorumlu. Taziyede bulunmak yetmez, Ceren’in katilinden hesap sormak yetmez, tüm sorumlu olan yöneticiden de hesap sorulmalıdır.” diyerek tepki gösterdi.