Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:07 52 ORDU VİRANŞEHİR’İ DE DEVİRDİ
- 16:04 ORDUSPOR 1967’YE MARAŞ DARBESİ
- 14:33 ‘HALK ET’ AÇILDI
- 14:30 ÇİFTÇİLER ÖDEME BEKLİYOR!
- 14:16 ÇEYREK FİNAL PROGRAMI AÇIKLANDI
- 14:15 CANLI YAYINLANACAK KAÇLAR BELİRLENDİ
- 14:16 U14 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GİRESUN’DA
- 14:02 MHP İLÇE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU
- 13:55 BAŞKAN TAVLI, HEKİMLERLE BULUŞTU
- 13:50 ESKİPAZAR CAMİİ İBADETE AÇILDI
- 13:34 “GAZZELİ YETİM ÇOCUKLAR İÇİN HAREKETE GEÇMELİYİZ"
- 13:35 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
- 13:28 BAHÇE VE ANIZ YANGINLARI ARTTI
- 13:27 GAZZE’DE YIKINTILAR ARASINDA İFTAR
- 11:52 ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU
ERZİNSPOR 1 Y.ORDUSPOR 0

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden Y.Orduspor, deplasmanda ilk kez kaybetti. Y.Orduspor deplasmanda oynadığı maçta rakibi Erzinspor’a 1-0 mağlup oldu.
Şehit Muhammet Oğuz Stadı’nda oynanan ve Hakan Ergin, Azad İlhan ile Faruk Yağlı hakem üçlüsünün görev yaptığı maçça Y.Orduspor Cantuğ Temel, Emre Bayrak, Gökhan Açıkgöz, Burak Özsoy, Kemal Cingirt, Ömer İnan, M.Efe Çölbeyi, Adem Doğan, Yasin Öztop, Doğukan Pala ve Altan Kılınç onbiriyle başladı.
Oyuna daha sonra 69.dakikada Burak Özsoy’un yerine Sergen Orman ve Yasin Öztop’un yerine Emre Güngör ile 82. Dakikada Emre Bayrak’ın yerine Yunus Şimşek oyuna dahil oldular.
Karşılaşma süresince Y.Orduspor’da Doğukan Pala, Adem Doğan, Kemal Cingirt, Emre Bayrak, Yasin Öztop ve Yunus Şimşek sarı kart gören futbolcular oldular.
Ev sahibi takımı galibiyete taşıyan golü ise 61. Dakikada Sefa Aktepe kaydetti.
15.haftayı yenilgiyle geçen Y.Orduspor 16. Hafta da sahasında Şilespor’u konuk edecek. Öncelikli olarak Y.Orduspor açısından önem taşıyan müsabaka 8 Aralık Pazar günü saat 13:00’de oynanacak.
TFF 3.Lig 1. Grupta ayni hafta da oynanacak diğer maçların programı da şöyle:
7 Aralık 2019 Cumartesi: Silivrispor-Bucaspor.
8 Aralık Pazar: A.Hopaspor-Manisaspor, Karbel Karaköprü Belediyespor-Çankaya Futbol Kulübü, Sultanbeyli Belediyespor-Anagold 24 Erzincanspor, Düzcespor-Yomraspor, Serik Belediyespor-Erzinspor, Kızılcabölükspor-Çatalcaspor ve Tokatspor-68 Aksaray Belediyespor.
FATSA BELEDİYESPOR 2 PAYASSPOR 0
TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden bir diğer temsilcimiz Fatsa Belediyespor sahasında oynadığı maçta Payasspor’u 2-0 yendi.
Fatsa İlçe Stadı’nda oynanan ve Taner Tuncer, Özgür Fatih Kalaycı ile Recep Güneş hakem üçlüsünün görev yaptığı Fatsa Belediyespor’u galibiyete taşıyan golleri 20 ve 74 dakikalarda Fatih Arat kaydetti.
15.haftayı galibiyetle geçen Fatsa Belediyespor’da 16.hafta da deplasmanda Fethiyespor’la karşılaşacak. Maç 8 Aralık 2019 Pazar günü saat 13:00’de oynanacak.