Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
ORDU’DA İŞLER YOLUNDA BAŞKAN YILMAZ: “YOĞUN MESAİ HARCIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Temmuz ayında yaşanan sel afeti ve darbe girişimine rağmen 752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi’nin çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinin yaraları sarılırken Büyükşehir Belediyesi, söz verilen yatırımları hayata geçirmek için çalışmalarını dört koldan yürütüyor. Gece meydanlarda demokrasi nöbeti tutan ekipler, gündüz ise halka hizmet için 117 noktada çalışıyor.
19 ilçenin tamamında grup ve ara yolları yeni bir görünüme kavuşturacak Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 25-30 sene dayanıklı sıcak asfalt seferberliğini sürdürüyor. Ulubey ilçesi Çatallı Mahallesi, Altınordu Balık Hali, Öceli, Çavuşlar, Teyneli ve Günören Mahalleleri’ndeki grup yolunda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilirken, bazı noktalarda ise altyapı faaliyetleri tamamlandıktan sonra asfalt çalışmalara başlayacak.
752 Km Sıcak Asfalt Yol Projesi ile Ordu’nun mahallelerini sıcak asfaltla tanıştıran Büyükşehir Belediyesi, yolların ömrünü uzatmak, halkın konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk yapmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği duvar imalatlarıyla da yolları koruma altına alıyor.
Ünye Dikilitaş Mahallesi, Perşembe Şenyurt Mahallesi ve Mesudiye Alan-Üçyol Mahallesi bağlantı yolunda sıcak asfalt öncesi sanat yapıları imalatı tamamlandı. Tamamlanan sanat yapılarıyla birlikte kale gibi istinat duvarları inşa ederek yollar koruma altına alınıyor.
15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminden sonra çalışmaları aralıksız sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Ulubey Hocaoğlu ve İkizce-Yoğunoluk-Devecik bağlantı yolunda berkitme yol çalışmasına, Fatsa Kaleönü-Çömlekli-Eski Korgan bağlantı yolunda ise beton yol çalışmalarına devam ediyor.
Ramazan Bayramı’nda meydana gelen sel afetinin yaralarının sarılmaya başlandığı süreçte, 15 Temmuz gecesinde Paralel İhanet Çetesi tarafından, gerçekleştirilen darbe girişiminin Ordumuz’a verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda hiçbir şekilde aksaklık yaşatmayacağını söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Bu süreçte ekiplerimiz gece nöbete geliyor, gündüz ise çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. An itibarıyla ilimizin 117 noktasında yol çalışmalarına devam ederken, hemşehrilerimizin refahını artırmak için yoğun mesai harcayarak projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.