Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
- 11:46 52 ORDU İPİN UCUNU ELİNE GEÇİRDİ
- 11:47 AKKUŞ’DA ADRES DEĞİŞMEDİ
- 14:40 “BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
- 14:35 “EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
- 14:06 ARAÇ SAYISI 200 BİNE DAYANDI
- 14:04 GÜBRELEMEYİ İHMAL ETMEYİN!
- 13:11 “GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
- 13:02 ORDU TURİZMİNE KAZANDIRILACAK
- 12:57 MAHALLELER OTOPARKA KAVUŞUYOR
- 11:54 “TÜKETİCİ ÜRETİM AŞAMASINDA KORUNMALI”
- 11:51 GÜLER, ÜNİVERSİTELİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 11:50 GAR VE İSTASYONLARDA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ
- 11:39 “AMACIMIZ, KONFORLU BİR ULAŞIM AĞI SUNMAK”
“YÖNETİMİ ZORLA DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN DEĞİL”

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, makamında ağırladığı FAGİAD yönetim kurulu üyelerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek; “Ülkenin yönetimine zorla el koymak zorla değiştirmek mümkün değil” dedi.
Fatsa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Fatsa Genç İş Adamları Derneği (FAGİAD) Başkanı Mehmet Serkan Erdik ve yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Türkiye'de yaşanılan darbe girişimini kınadıklarını söyleyen Fatsa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Serkan Erdik, ”Biz FAGİAD olarak halka hizmet, Hakk’a hizmettir diyerek elimizden geleni yapmayı mukaddes vatanımız için boynumuzun borcu olarak biliyoruz.
Bizler, demokrasinin ve milli iradenin yanındayız. Vatanımız, bizim kutsal sevdamız, davamız, evimizdir. Mukaddes değerleri uğruna bu vatanı cennet kılan şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz” diye konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Balkanlıoğlu, “Büyük bir badireyi atlatmış olduk. Vatandaşlarımız anında tepki göstererek meydanlara çıktı. Bu da gösteriyor ki, yönetime el koymak, yönetimi zorla değiştirmek mümkün değil. Buna teşebbüs edenler bunu açıkça görmüş oldu.
Bundan sonra artık teşebbüs edilme cesaretini gösteremeyeceklerdir. Sizlerden aldığımız destekle geleceğe güvenle bakıyoruz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)