Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:40 “BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
- 14:35 “EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
- 14:06 ARAÇ SAYISI 200 BİNE DAYANDI
- 14:04 GÜBRELEMEYİ İHMAL ETMEYİN!
- 13:11 “GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
- 13:02 ORDU TURİZMİNE KAZANDIRILACAK
- 12:57 MAHALLELER OTOPARKA KAVUŞUYOR
- 11:54 “TÜKETİCİ ÜRETİM AŞAMASINDA KORUNMALI”
- 11:51 GÜLER, ÜNİVERSİTELİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 11:50 GAR VE İSTASYONLARDA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ
- 11:39 “AMACIMIZ, KONFORLU BİR ULAŞIM AĞI SUNMAK”
- 11:24 ORYANTİRİNG HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
- 11:12 KADIN SPOR DİBİ MESKEN TUTTU
- 11:12 FB,23. SIRAYA YÜKSELDİ
- 11:11 2.AMATÖRDE 20 GOL ATILDI
MÜFTÜ ÖZTÜRK’DEN ORDULULARA DAVET!

Ordu il genelinde bulunan Kur’an kurslarında hafızlıklarını tamamlayan öğrenciler için ”Hafızlık İcazet” merasimi düzenlenecek.
Kur’an kurslarında eğitimlerini tamamlayıp Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan sınav sonucu "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan 280 öğrenci için, İl Müftülüğünce tertip edilen merasim 29 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek.
Hafızlık İcazet Merasimine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’da Katılacak…
Düzenlenecek merasim ile ilgili bilgi veren İl Müftüsü Mürsel Öztürk, il genelinde bulunan Kur’an Kurslarında eğitimlerini tamamlayanlardan Hafızlık Belgesi almaya hak kazanan 280 öğrenci için İcazet merasimi tertip ettiklerini belirtti.
Hafızlık İcazet Merasimine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da katılacağını belirten Öztürk, “Pazar günü icra edilecek olan Hafızlık İcazet Merasimimizi Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş hocamızın teşrifleri ile gerçekleştireceğiz. Ordumuz adına mutluluk vesilesi olacak bu kutlu günde bütün Ordulu kardeşlerimizi canlı Kur’an diye tarif edebileceğimiz Hafızlarımızın heyecan ve mutluluklarına ortak olmaya davet ediyorum.” Dedi.
Altınordu İlçesi Akyazı Mahallesinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenecek merasim 29 Eylül Pazar günü saat.17’de başlayacak.