Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
ETİL ALKOL SATICILARINA DENETLEME

Tarım ve Orman Bakanlığı Altınordu Tarım İlçe Müdürlüğü ekiplerince etil alkol satıcılarına yönelik işyerlerinde denetimler yapıldı.
Türkiye genelinde son günlerde Etil Alkol kullanarak sahte içki üretmek sureti ile yaşanan zehirlenme hadiselerinden sonra, etil ve metil alkol kamuoyunun dikkatini çekmeye başladı.
Bu kapsamda etil alkol satışı yapabilmek için gerekli şartları yerine getiren her satıcı Altınordu İlçe Müdürlüğünden 'Etil Alkol Satış Belgesi' (EA) almak zorunda olduğu belirtildi.
Ordu Tarım İlçe Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklama da ise; “ Belgesiz satış yapanlar 4733 sayılı Kanunun 8. Maddesinin 5. Fıkrasına göre 5000.00 (Beş Bin ) Türk Lirası para cezası ile cezalandırılmaktadır.
Bu çerçeve de ilçe genelinde tütün, alkol ve etil alkol satışı yapan işyerleri denetlenmiş, belgesiz etil alkol satışı yapan işyerine rastlanmamıştır. Satış yapmak isteyen satıcılara gerekli şartların oluşturulması kaydıyla Etil Alkol Satış Belgesi düzenleneceği anlatılmıştır. Denetimlerimiz yıl boyu devam edecektir” denildi.