HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
SON DAKİKA HABERLER
- 12:41 BAŞKAN EYİGÜN, BARIŞ VE HUZUR DİLEDİ
- 12:20 İL MÜFTÜLÜĞÜ VE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
7 Eylül 2019 Cumartesi Saat: 10:09
TMO’DAN JET ÖDEME
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’dan fındık üreticilerine bir müjde daha geldi. Gündoğdu TMO’ya fındık veren üreticilerin ödemelerinin yarın yapılacağını açıkladı.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’dan fındık üreticilerine bir müjde daha geldi. Gündoğdu TMO’ya fındık veren üreticilerin ödemelerinin yarın yapılacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamasının hemen ardından piyasaya girerek Giresun kalite fındığı kilogram başına 17, levant kalite fındığı 16,50 TL’den alan Toprak Mahsulleri (TMO) ödemeler için 21 gün sonrasına tarih veriyordu. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, TMO Genel Müdürlüğü ile gerçekleştirdiği görüşmeler sonrasında müjdeli haberi verdi. TMO’nun alıma başladığı 21 Ağustos 2019 tarihinden bu yana ürününü veren çiftçilerin paraları hesaplarına yattı.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?