Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
OSMMMO ÜYELERİNE İNDİRİMLİ AKARYAKIT

Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Altınel Kolektif Şirketi ile akaryakıt indirim anlaşması imzaladı.
Altınel kolektif şirketi ile imzalanan protokol gereği” sadece motorinde geçerli olmak üzere ordu serbest muhasebeci mali müşavirler odası üyeleri ve stajyerleri için günlük pompa fiyatı üzerinden odamızdan alacakları POSİTİVE CARD ile %5 oranında, indirim sağlanacağı belirtildi. EPDK tarafından özel bir düzenleme yapılmadığı takdirde indirim antlaşması 1 yıl süre ile geçerlidir.
İmza töreninde konuşan Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ; “Oda üyelerimizin ve stajyerlerimizin ihtiyacı olan mal ve hizmetleri daha uygun fiyata faydalanabilmeleri için böyle bir protokoller imzalıyoruz. Meslektaşlarımız ve stajyerlerimiz yapmış olduğumuz bu indirim protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca bize böyle bir imkân sağladıkları için de Altınel Kolektif Şirketi yönetimine teşekkür ediyorum.” dedi.
İmza protokolü Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ ve Altınel Kolektif Şirketi yönetim kurulu başkanı Ali ALTINEL tarafından imzalandı.