Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:40 “BU KUTLU YOLDA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ”
- 14:35 “EMANETİNİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
- 14:06 ARAÇ SAYISI 200 BİNE DAYANDI
- 14:04 GÜBRELEMEYİ İHMAL ETMEYİN!
- 13:11 “GELECEĞİMİZİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
- 13:02 ORDU TURİZMİNE KAZANDIRILACAK
- 12:57 MAHALLELER OTOPARKA KAVUŞUYOR
- 11:54 “TÜKETİCİ ÜRETİM AŞAMASINDA KORUNMALI”
- 11:51 GÜLER, ÜNİVERSİTELİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
- 11:50 GAR VE İSTASYONLARDA ÜCRETSİZ Wİ-Fİ
- 11:39 “AMACIMIZ, KONFORLU BİR ULAŞIM AĞI SUNMAK”
- 11:24 ORYANTİRİNG HEYECANI ORDU’DA BAŞLIYOR
- 11:12 KADIN SPOR DİBİ MESKEN TUTTU
- 11:12 FB,23. SIRAYA YÜKSELDİ
- 11:11 2.AMATÖRDE 20 GOL ATILDI
HALK OYLAMASINDA ŞAMPİYON ‘YEDAŞ’

Yaklaşık 15 ay süren ve 32 Avrupa ülkesinde farklı sektörlere hizmet veren şirketlerin katılım sağladığı 2015/16 Avrupa İş Ödülleri (European Business Awards) Programı’nın Gala Gecesi İtalya’nın Milano Kenti’nde düzenlendi.
Avrupa'daki ‘En İyi 11 İşletme’nin başarılarının taçlandırıldığı ödül gecesinde, Avrupa’da 678 şirketi, ülkemizde de 38 şirketi geride bırakan Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), EBA-Halk Oylaması Kategorisi’nde ‘Avrupa Halk Şampiyonu’ unvanına sahip oldu ve ülkemizin bayrağını İtalya’da dalgalandıran tek ‘Türk Şirketi’ oldu.
227 BİN ÜSTÜNDE OY KULLANILDI
RSM tarafından desteklenen Avrupa İş Ödülleri Ödül Töreni’ne kazananlar şirketler ve liderleri, Avrupa büyükelçileri ve siyasi temsilcileri katıldı. YEDAŞ’ın ödülünü ise İnsan Kaynakları Müdürü Kerim Açıkalın aldı. Dünya genelinde 227,000 üzerinde oy kullanıldığı söyleyen European Business Awards (EBA) CEO'su Adrian Tripp, “Küresel iş sahnesinde lider oyuncu olarak Avrupa'nın zirvesine çıkan YEDAŞ’ı başarılarından dolayı kutluyorum. Avrupa İş Ödülleri’nin öncelikli amacı Avrupa çapında daha güçlü ve daha başarılı iş dünyasının gelişimini desteklemektir” dedi.
PAYDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Avrupa'nın en iyi şirketlerinden biri olarak seçilmekten kesinlikle heyecan duyduklarını belirten YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk, “Avrupa İş Ödülleri programı Avrupa’nın saygın ve bir o kadar da zorlu yarışmalarından biri olarak kabul ediyoruz. Ülkemiz adına yarıştığımız Avrupa İşletme Ödülleri’nde 32 Avrupa ülkesini geçerek, ülkemizi Avrupa’da zirveye taşıdık ve övünç kaynağı olarak, ‘Avrupa Halk Şampiyonluğu’ apoletini göğsümüze takmayı başardık.
Bu anlamlı yolculukta kullandıkları oylarla Şirketimizi zirveye taşıyan, yüreğini, inancını ve samimiyetini ortaya koyan çok değerli paydaşlarımıza emek ve desteklerinden dolayı da teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Haber Merkezi)