Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:38 ÇAYBAŞI’NDA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 15:13 BÜYÜKŞEHİR 7/24 SAHADA
- 15:09 ACİL DURUMLARA İLİŞKİN HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI
- 14:45 ŞEHİR HASTANESİNE OBB DESTEĞİ
- 14:38 YILDIZ SOKAK’TAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ
- 14:34 RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA VE ZİYARET PROGRAMI BELLİ OLDU
- 14:24 DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:11 TÜİK İŞSİZLİK ORANINI AÇIKLADI
- 14:07 “TİYATRO İNSANLIĞIN ORTAK MİRASIDIR”
- 14:04 SIFIR ATIK GÜNÜ DOLAYISIYLA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13:54 YEŞİLAY GÖNÜLLÜLÜĞÜ YAYGINLAŞTIRIYOR
- 13:36 RAYLARDA YAPAY ZEKA DÖNEMİ
- 13:01 GENÇLERİN FUTBOL DOLU GÜNÜ
- 13:00 KİM ŞAMPİYON OLACAK?
- 13:00 26.HAFTA GÖRÜNÜMÜ
DEFİNE AVCILARINA SUÇÜSTÜ

Ordu’nun Kabataş ilçesinde dedektörle kaçak kazı yapan bir kişi güvenlik güçleri tarafından suçüstü yakalandı.
Kabataş İlçesi Emniyet Amirliği’ne gelen ihbarı değerlendiren emniyet güçleri ormanlık alanda kazı yapan bir kişiyi kıskıvrak yakaladı.
Ordu Valiliği’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Kabataş İlçesi Kayacık Küme Evleri Mevkiinde ormanlık alanda kazı yapıldığına yönelik sesler duyulduğunun beyan edilmesi üzerine, bahse konu adreste yapılan araştırmada ormanlık alan içerisinde kazı yapıldığı görülmüş ve kazılan çukurun yanında elektronik dedektör ve dedektöre ait ekipman çantası ele geçirilmiş, ardından çevrede yapılan detaylı aramada ormanlık alanda bir şahıs saklandığı yerde yakalanmıştır” denildi.
Bu arada suçüstü yakalanan şahsın yapılan sorgulamasında define aramak amacıyla kazı yaptıktan sonra dedektör ile arama yaptığını itiraf etti. Define aramak için iki arkadaşının daha kazı yaptığını itiraf eden şahsın vermiş olduğu isimlerden yola çıkılarak 2 kişi daha emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.
Yakalanan üç şüpheli 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na muhalefet suçundan işlem yapıldı. 3 şüpheli daha sonra ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.