Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:22 FINVER KALDIĞI YERDEN!
- 15:01 BAYRAM DOLU DOLU GEÇTİ
- 14:49 “HİZMET DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK”
- 14:19 ŞEHİT AİLESİ ÇİFTE BAYRAM SEVİNCİ YAŞADI
- 14:13 SPORA HAS
- 14:13 KARA ORDU’DA DÜDÜK ÇALACAK
- 14:13 KİM ŞAMPİYON OLACAK?
- 14:12 ORDUSPOR 67, ERCİYES’İ AĞIRLAYACAK
- 14:12 52 ORDU, SİNOP’LA KAPIŞACAK
- 13:56 ŞEYHOĞLU; “MÜLAKAT KAMUNUN TÜM ALANLARINDAN ÇIKARILMALIDIR!”
- 13:40 ZENGİN'DEN ÜNİVERSİTE PERSONELİNE BECAYİŞ AÇIKLAMASI
- 13:25 SANCAKTAROĞLU; “MEMUR MAAŞLARI GÜNCELLENSİN”
- 13:25 MEZARLIKLAR DUASIZ KALMADI
- 13:14 HORMONLAR VÜCUDUN ORKESTRA ŞEFLERİ
- 13:13 ALERJİK HASTALIKLARA KARŞI 6 ETKİLİ ÖNLEM!
ŞEHİDİMİZ, DNA TESTİ İÇİN ANKARA’DA

Hakkari-Çukurca karayolundaki Çimenli Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 4 askerden Ordu Ünye İlçesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Kerim Örtücü'nün, cenazesi DNA testi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Hakkari'de PKK'lı teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen 24 yaşındaki uzman çavuş Kerim Örtücü'nün Ordu'nun Ünye'de oturan ailesi DNA testi için Ankara'ya gitti.
Şehidin kimliği DNA testi ile kesinleşeceğinden 48 yaşındaki anne Maide, 51 yaşındaki baba Ahmet Örtücü ve iki kardeşi doku örneği vermek önceki gün gece Ankara'ya gitti.
Adli Tıp Kurumu'nda DNA testi çalışmalarının sonuçlanmasının ardından Kerim Örtücü'nün cenazesi Ünye İlçesi'ne getirilerek Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek tören ardından defnedilecek.
Bu arada Ordu’nun Ünye ilçesi Gürecülü Mahallesi’nde baba evinin önünde Ünye Belediyesi tarafından iftar yemeği verildi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, şehidin babası Ahmet ve annesi Maide Örtücü’ye taziyelerini iletirken, anne ve baba taziyeleri kabul etti.
Ote yandan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz da şehit ailesine taziyelerini bildirmek için önceki gün akşam iftar öncesinde ziyaret etti. (Haber Merkezi)