Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:54 VALİ EROL, SERGİ AÇILIŞINA KATILDI
- 15:21 “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN DEVAMINI DİLİYORUM”
- 15:17 OBB BESİCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ
- 14:56 3 BİN SÜRÜCÜYE CEZA KESİLDİ
- 14:54 TAŞIT-KİLOMETRE İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:37 UYUŞTURUCU TACİRLERİNE OPERASYON
- 14:36 JANDARMA 1 HAFTALIK BİLANÇOYU PAYLAŞ
- 14:27 ÜNYE’DE YAKUT OPERASYONU
- 14:21 ZENGİN’DEN TAYİN VE GÖREVDE YÜKSELME AÇIKLAMALARI!
- 13:42 HARÇLIKLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE AŞ OLACAK
- 13:36 “FATSA İÇİN BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
- 13:30 TÜRK FINDIĞI HİNDİSTAN’DA
- 13:21 VALİ EROL, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
- 11:47 ÜNYE 57’DE 4 TRANSFER
- 11:46 HALI SAHA HEYECANI YAŞANACAK
YILMAZ’DAN DERMAN BELEDİYECİLİĞİ

31 Mart mahalli idareler seçimlerine az bir süre kala belediye başkan adayları arasında yarışın kızıştığı şu günlerde adaylar arasındaki saha performansları ve proje alanındaki farklılıklar da kendini belli etmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’ın her geçen gün artan popülaritesi de farklılık yaratmaya yetti.
Altınordu’da yapılan anket sonuçlarına göre yapılacak seçimler öncesinde bir adım önde olmayı başaran CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz Altınordu için yapmayı düşündüğü projelerle de büyük avantaj yakalamayı başardı.
Gerek her esnaf ziyaretinde, gerekse de katıldığı her toplantıda kendisini dinleyenlerle yakından ilgilenen ve sorunlarını can kulağıyla dinleyerek not alan Birol Yılmaz son zamanlarda oluşturduğu ve uygulamaya geçirdiği projesi ile belediyecilik anlayışı konusunda bir ilke imza attı.
‘Birol’dan İste’ projesi ile halkın beklentilerine karşılık vermeye çalışan ve her isteği dikkate alan Birol Yılmaz’ın bu projesine ise ilgi bir hayli yoğun oldu. Seçimler öncesinde projelerinin yanında halkın gerek internet ortamından gerekse de Takıl Pazarının karşısında ki seçim ofisinde bulunan panolara asılan ‘Birol’dan İste’ projesiyle kendisine yöneltilen istekleri not alan Birol Yılmaz şimdiden belediyecilik anlayışına yeni bir boyut getirdi.
‘Birol’dan iste’ projesine nasıl ulaşılır?
Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’ın Derman Belediyeciliği adı altında belediyecilik anlayışına yeni bir boyut getirdiği bu projeye www.biroldaniste.com adresinden ulaşım sağlana bilmekte. Siteye girdikten sonra ‘Derdini Söyle Derman Olalım’ başlığı altında yer alan ad – soyad, mail adresi, telefon numarası bölümlerini doldurduktan sonra Birol Yılmaz’dan istenen isteğin mesaj bölümüne yazılmasının ardından göndere basılarak mesajınızı CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’a göndere bilmektesiniz. Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’ın bizzat takip ettiği bu internet adresiyle iletilen mesajlar not alınmakta. Ayrıca istek ve beklentilerinizi takıl pazarı karşısında ki Cumhuriyet Halk Partisi seçim ofisinde asıla olan panoya not kağıtlarıyla yapıştıra bilmektesiniz.