Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:59 OBB’DEN GÜLYALI’YA ALTYAPI
- 15:36 MİNİK ÖĞRENCİLERE SU TASARRUFUNUN ÖNEMİ ANLATILDI
- 15:36 “ÖĞRETMENLERİMİZİN YANINDA OLMAK İSTİYORUZ”
- 15:33 “SUYUMUZ AZALIYOR ETKİN KULLANIM ŞART”
- 15:20 “BAYRAMDA 100-120 MİLYAR TL CİRO BEKLENİYOR”
- 15:19 ALTINORDU BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK
- 15:18 YETİM VAKFI ÇOCUKLAR İÇİN SEFERBER OLDU
- 14:36 PAZAR 2,52 ORDU 1
- 14:35 İKİ ALTIN,BİR GÜMÜŞ MADLAYA İLE DÖNDÜ
- 14:35 AKÇAY,CEZA REKORTMENİ
- 14:36 KIRIKKALE ORDU’DAN ŞEN DÖNDÜ
- 13:20 TÜRK BÜRO SEN’DEN “GÜN SAZAK” YARIŞMASI
- 13:18 TAGEM’DEN MALTA’YA BÜYÜK DESTEK!
- 15:50 ŞENTÜRK: NEVRUZ, BİRLİKTİR, KARDEŞLİKTİR!
- 14:22 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR!
“İMZALARIMIZ KALBE DOKUNACAK”

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, Ordu Alevi Kültür Derneği’nin düzenlediği tanışma ve kaynaşma yemeğine katıldı. Programda katılımcılara hitap eden Aşkın Tören “Bizim davamız insandır. Bu yüzden attığımız her imza insana dokunacak” dedi.
Sıkılmadık el, dokunmadık kalp bırakmamak için kolları sıvayan AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, Ordu Alevi Kültür Derneği’nin düzenlediği tanışma ve kaynaşma yemeğine katıldı. Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde düzenlenen yemekte çiçeklerle karşılanan Aşkın Tören tek tek masaları gezerek vatandaşlarla hasbihal etti. Programa AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Çevre ve Orman Eski Bakanı Osman Pepe, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş da katıldı. Programda birlik ve beraberlik mesajı veren Aşkın Tören, “Bizim davamız insandır. Biz cümle varlığın birliğine ve kardeşliğine inanırız. Biz, insana ilişkin kategorik ayrımlar asla oluşturmayız. Bizim derdimiz bütünüyle ve bütün yönleriyle insandır. Güçlü şehir olabilmenin, ilk şartı da kimsenin kimliğine bakmadan ayrımsız bir şekilde katılımdır. Bu yüzden her imzamız insana dokunacak.” dedi.
AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören daha sonra Ordu Alucralılar Derneği’ni ziyaret etti. Alucralılarla yakından ilgilenen, sorun ve isteklerini dinleyen Aşkın Tören, katılımcılara hitap etti. “Aşkın Tören Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Altınordu Belediye Başkanı olarak buraya tarihi konuşmak için gelmedi. Allah’ın izniyle ikinci kuşakla beraber tarihi yazmak için adaylığa talip oldu.” ifadelerini kullandı.