HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Şubat 2019 Pazartesi Saat: 10:46

VALİ YAVUZ’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen, onların sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini dinleyen Vali Seddar Yavuz, hafta sonu da mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.    Ordu Valisi Seddar Yavuz, beraberinde Altınordu
VALİ YAVUZ’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen, onların sorun, sıkıntı, şikayet ve taleplerini dinleyen Vali Seddar Yavuz, hafta sonu da mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. 

 

Ordu Valisi Seddar Yavuz, beraberinde Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Işık, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hüseyin Öztürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, İdare ve Denetim Müdürü Nurettin Karaman, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, YİKOB Yatırım İzleme Müdürü Agah Genç ile birlikte Altınordu ilçemizin Delikkaya, Kökenli ve Teyneli mahallelerini ziyaret etti.

 

Delikkaya Mahallesini Ziyaret Etti

 

Delikkaya mahallesinde, Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Toptaş ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, mahalle toplantı salonunda mahallede yaşayan vatandaşlarla bir toplantı gerçekleştirdi. 

 

Delikkaya mahallesi sakinlerine seslenen Vali Seddar Yavuz, Ordu’da 7 Milyar TL civarında bir devlet yatırımının devam ettiğini belirterek, “Devletimiz, Hükümetimiz Ordu’yu seviyor. Ordu’yu önemsiyor. Ordu’muzun hizmet ve yatırımlarına koşuyor. Hizmetlerimiz, yatırımlarımız devam ediyor. Hem Sayın Cumhurbaşkanımıza, hem de Hükümetimize teşekkürü bir borç biliyorum. Ordulu kardeşlerimizin, nezaketi, zarafet, devletine milletine bağlılığı, vatan sevgisi, sevdası benim hayran olduğum bir durum. Bütün Ordulu kardeşlerime şükranlarımı, teşekkürlerimi ifade etmek isterim. Hizmet ve yatırımlar konusundaki istişarelerimizi sürdüreceğiz. Eksik ve noksan olan hizmetlerimizi de elbirliğiyle inşallah kısa sürede tamamlarız” dedi.

 

Mahallede yaşayan vatandaşların ihtiyaç ve sorunlarını da dinleyen Vali Seddar Yavuz, kendisine iletilen sorun ve ihtiyaçları tek tek not aldı. Vali Yavuz, sorun ve ihtiyaçların giderilmesi için ilgili kurum müdürlerine de talimat verdi.

 

Kökenli Mahallesini Ziyaret Etti

 

Delikkaya mahallesine yaptığı ziyaretin ardından Kökenli mahallesine geçen Vali Yavuz, burada da Mahalle Muhtarı Yılmaz Kılıçkaya ve mahalle sakinleri tarafından karşılandı. 

 

Eski okul binasından dönüştürülen Mahalle Konağı’nda Kökenli mahallesinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yavuz, “Bu hafta sonunda sizlerle buluşmaktan, bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Öncelikle nezaketiniz, sevgi dolu kucaklamanız için sizlere teşekkür ediyorum. Ordu halkıyla aramda bir gönül bağı oluştu. Bu da benim açımdan ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Sizler, Ordulular beni bağrınıza bastınız. Artık ben kendimi daha çok Ordulu olarak görüyorum. Sizlerden birisi olarak içinizdeyim ve birlikte çalışıyoruz. Ordu halkının bu nezaketi ve zarafeti, her türlü övgünün ve takdirin üzerindedir. Bugün sizleri dinleyeceğiz. Dile getireceğiniz sorunları, sıkıntıları, ihtiyaç ve taleplerinizi alacağız. Buraya birlikte geldiğim çalışma arkadaşlarımla birlikte de çözüm üretmeye çalışacağız” diye konuştu. 

 

Konuşmanın ardından mahalle sakinlerini dinleyen Vali Yavuz, kendisine iletilen sorun ve ihtiyaçları tek tek not aldı. Vali Yavuz, sorun ve ihtiyaçların giderilmesi için ilgili kurum müdürlerine de talimat verdi.

 

Kökenli mahallesinde yapılmak istenen sosyal proje alanını da inceleyen Vali Seddar Yavuz, yaptığı incelemenin ardından Kökenli mahallesinden ayrılarak, Teyneli mahallesine hareket etti.

 

Teyneli Mahallesini Ziyaret Etti

 

Teyneli mahallesine gelişinde, Mahalle Muhtarı İsmail Karadağ ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, mahallede bulunan bir kahvehanede mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

 

Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Vali Yavuz, “Bugün, mahalle ziyaretlerinde bulunduk. Teyneli mahallesi ziyaret yaptığımız üçüncü mahalle oldu. Bugün arzu ettik ki sizleri dinleyelim. Sorunlarınızı, sıkıntılarınızı, ihtiyaç ve taleplerinizi yerinde öğrenelim istedik. Devletimizin hizmet etme anlayışı ve yöntemi değişiyor. Bu değişim ve dönüşüm, aynı zamanda daha fazla vatandaşımızla bir arada olmayı, kaynaşmayı, halkla içiçe olmayı gerektiriyor. Biz her anlamda milletimizle kucaklaşma peşindeyiz. Bu kapsamda da bugün burada sizlerle birlikteyiz. Makam ve mevkilerin lütuf olduğu kadar, imtihan olduğunu düşünüyoruz. O yüzden de insanımıza vereceğimiz değerin, kıymetin, aynı zamanda devletimizin yaşatılması bakımından da çok önemli olduğunu düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 

 

Konuşmanın ardından mahalle sakinlerini dinleyen Vali Yavuz, kendisine iletilen sorun ve ihtiyaçları tek tek not aldı. Vali Yavuz, sorun ve ihtiyaçların giderilmesi için ilgili kurum müdürlerine de talimat verdi.

 

Vali Seddar Yavuz, Kökenli mahallesi sakinleriyle yaptığı sohbetin ardından mahalle ziyaretlerini tamamladı.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, YAVUZ’DAN, MAHALLE, ZİYARETLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız