HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ocak 2019 Pazar Saat: 13:32

ÇAMBAŞI’NDA FESTİVALE HAZIR MISINIZ?

Her yıl binler kişiye ev sahipliğini yapan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi, bugün renkli görüntülerle sahne olacak.. Düzenli olarak yapılan ve geleneksel hâle gelen 14. Çambaşı Kar Festivali bugün saat 10.00’da başlayacak. KA
ÇAMBAŞI’NDA FESTİVALE HAZIR MISINIZ?

Her yıl binler kişiye ev sahipliğini yapan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi, bugün renkli görüntülerle sahne olacak.. Düzenli olarak yapılan ve geleneksel hâle gelen 14. Çambaşı Kar Festivali bugün saat 10.00’da başlayacak.

KAR HEYKEL ÇALIŞTAYI’DA YAPILACAK

         Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesinin organize ettiği 14. Çambaşı Kar Festivali, düzenlenecek olan birçok etkinlikle vatandaşların ilgisine sunulacak. İlk defa düzenlenecek olan Kar Heykel Çalıştayı’nın da yapılacağı festival kapsamında halk oyunları gösterisi, kar güreşi, amatör kızak yarışları, kayak yarışları, mahalli sanatçılar ve Hülya Polat konseri ile Ordulu vatandaşlar keyifli anlar yaşayacak.

 HEMŞEHRİLERİMİZ UNUTULMAZ SAATLER YAŞAYACAKLAR

         Başkan Engin Tekintaş Çambaşı Yaylası’nın Ordu ilinin turizm markalarından biri haline geldiğini ve artık yaz-kış adından sıkça söz ettirdiğini söyleyerek, “652 dönüm arazi üzerine kurulan, şehir merkezine 50 km ve havalimanına 76 km uzaklıkta olan, zirve noktası 2000 rakımlı Çambaşı Kayak Merkezi kış turizminin de cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Şüphesiz festival programı kapsamında hemşehrilerimiz unutulmaz saatler yaşayacaklar. İl içinden ve il dışından konuklarımızı festivalimize davet ediyor iyi eğlenceler diliyorum. Şenliğimize katılacak vatandaşlarımızın mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak araçlarında kar lastiği, zincir, çekme halatı bulundurmaları ve kişisel tedbirlerini almaları önem arz ediyor” dedi.

Anahtar Kelimeler : ÇAMBAŞI’NDA, FESTİVALE, HAZIR, MISINIZ?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız