HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Kasım 2018 Pazartesi Saat: 08:25

CHP'YE ADAY PATLAMASI VAR"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, dün Orduya gelerek parti binasında partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bası
CHP'YE ADAY PATLAMASI VAR"



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, dün Ordu'ya gelerek parti binasında partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Geçmişte aday bulmakta zorlandığımız seçim bölgelerinde bugün en az 2-3 adayla onların arasından seçimi kazanabilecek, başarılı olabilecek adayları tercih etme noktasına geldik" dedi.
Kamuoyunda kendisinin yerel seçimlerde aday olup olmayacağına dair beklentilere açıklık getiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, yaptığı açıklamada; 
"Ordu'da önümüzdeki seçimde en az 10 belediyenin Cumhuriyet Halk Partili belediye olduğunu hep beraber yaşayacağız. Bizim Altınordu ve diğer ilçelerimizde aday adaylarımız oldukça iddialı, başarılı olabilecek aday adaylarımız var. Mutlaka aralarında bir değerlendirme yaparak ortak akılla seçimiz kazanabilecek ve başarı ile bu süreci yönetecek olan arkadaşımızı değerlendireceğiz.

Benim adaylığım ile ilgili şu anda sorumluluğunu yürüttüğümüz bir çalışmamız var. Türkiye'de bütün yerel yönetimlerle ilgili belediyeler ile ilgili çalışmaları sürdürüyoruz. Şuanda benimle ilgili böyle bir konu yok” şeklinde konuştu.

2019 yerel seçimleri öncesi aday patlaması yaşadıklarını belirten Torun, "Geçmişte aday bulmakta zorlandığımız seçim bölgelerinde bugün en az 2-3 adayla onların arasından seçimi kazanabilecek, başarılı olabilecek adayları tercih etme noktasına geldi" diye konuştu.
Açıklamasında, seçim çalışmalarını sürdürdüklerini de kaydeden Torun, illere gönderilen parti meclis üyeleri ile 81 ilde anket ve ön seçim çalışmaları yaptıklarına dikkat çekti.

CHP olarak her yerde adaylarının bulunacağını da sözlerine ekleyen Torun, "CHP, bin 398 belediyede her yerde adayını gösterecek ve eminim en iddialı ve başarılı olacak adaylar ile 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerine katılacaktır. Geçmişte Doğu ve Güneydoğu'da, aday bulmakta zorlandığımız seçim bölgelerinde bugün en az 2-3 adayla onların arasından seçimi kazanabilecek, başarılı olabilecek adayları tercih etme noktasına geldik" diye de konuştu.

16 İLİN ADAYLARI BELLİ OLUYOR

44 ilde aday belirleme sürecini tamamladıklarını da aktaran Torun, 16 ilin adaylarının da bugün belirleneceğini ifade etti. Torun, "Genel merkez olarak daha önceden 44 ilimize parti meclis üyelerimizi, milletvekillerimizi 44 ile gönderdik ve oralardan belli verileri toplamasını, adaylaşma noktasında belli çalışmaları yapmalarını istedik.

Bu 44 ilin raporları hazırlandı. Ardından 16 ilimize daha arkadaşlarımızı yönlendirdik. O da bugün itibariyle gelecek ve 60 ilimizde adaylaşma noktasında önemli ölçüde belli verileri elde etmiş olacağız. Geriye 21 ilimiz kalıyor onu da mutlaka bu ay içerisinde gerçekleştirmiş olacağız. Bütün örgütlerimizle bu anlamda diyaloga geçtik ve onların görüşleri doğrultusunda eğilim yoklaması, anketler veya ön seçim tercihlerini aldık ve buna göre parti meclisinde de bu kararları değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Anahtar Kelimeler : CHP'YE, ADAY, PATLAMASI, VAR"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız