HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Temmuz 2018 Çarşamba Saat: 08:26

ORDU’DA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaşam konforunu yükselten projelerini tek tek hayata geçiriyor. Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan “Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi”
ORDU’DA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaşam konforunu yükselten projelerini tek tek hayata geçiriyor. Altınordu ilçesinde çalışmaları tamamlanan “Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi” bugün  hizmete açılıyor.

Büyüyen ve gelişen Ordu insan ve çevre dostu, estetik ve modern bir marka şehir oluyor. Altınordu ilçesinde Süleyman Felek Caddesi ile halkın buluşma noktası Köprübaşı Meydanı artık modern görünüme kavuşuyor.

17.30’DA AÇILIŞ VE 20.30’DA GÜLŞEN KONSERİ VAR

Başkan Enver Yılmaz, 25 Temmuz 2018 Çarşamba günü saat 17.30’da Köprübaşı Meydanı’nda “Süleyman Felek Caddesi Yayalaştırma ve Cephe İyileştirme Projesi ile Köprübaşı Meydan Projesi”nin açılış törenini gerçekleştireceklerini söyleyerek, “Ünlü Sanatçımız Gülşen’in açılış töreni akşamı saat 20.30’da Ayışığı Meydanı’nda vereceği konsere tüm halkımızı davet ediyor ve bu mutluluğu birlikte yaşamak istiyoruz” dedi.

ORDU ESTETİK VE MODERN BİR MARKA ŞEHİR OLUYOR

Vatandaşların yaşam konforunu yükseltecek projeleri tamamlayarak hizmete sunduklarına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Karadeniz Bölgemizin parlayan yıldızı Ordu, Büyükşehir Belediyemizle bugüne kadar görmediği kentsel dönüşüm projelerine ev sahipliği yapıyor, insan ve çevre dostu, estetik ve modern bir marka şehir oluyor.

Büyükşehir olarak, diğer ilçelerimizde olduğu gibi Altınordu’da da sosyal hayatın en yoğun yaşandığı cadde, sokak ve meydanlarda takdir gören çalışmalara imza atıyor, halkımızın yaşam konforunu artırıyoruz. Hazırlanan projeyi hayata geçirerek Süleyman Felek Caddemizi altyapısı dâhil sil baştan düzenledik. Üzerinde bulunan 135 binanın dış cephesini iyileştirerek caddemizin güzelliğine güzellik kattık. Köprübaşı Meydanı’mızı modern bir görünüme kavuşturarak ortak bir yaşam alanı oluşturduk” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, DEĞİŞİM, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız