Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 12:41 BAŞKAN EYİGÜN, BARIŞ VE HUZUR DİLEDİ
- 12:20 İL MÜFTÜLÜĞÜ VE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ
- 17:04 ORDU’DA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 14:52 “RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN “
- 14:24 MAZOT VE GÜBRE DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR
- 14:17 ORDU, KENT BAYRAMLAŞMASINDA BULUŞACAK
- 13:44 ŞANLITÜRK: HER GÜNÜMÜZ BAYRAM OLSUN
- 13:44 ŞENTÜRK: BAYRAMLARIMIZ MÜSTESNA GÜNLERDİR
- 13:12 SIFIR ATIĞI EĞLENEREK ÖĞRENDİLER
- 13:06 MHP’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
- 13:05 ÖZER’DEN Yatırımı Müjdesi
- 12:58 “RAMAZAN BAYRAMI BARIŞ, HUZUR VE ESENLİK GETİRSİN”
- 12:54 LİMON ZAM ŞAMPİYONU
- 12:15 BAŞKAN TEPE: HER ATIK ÇÖP DEĞİLDİR
- 12:10 “EMZİRMEK, MEME KANSERİNE KARŞI KORUYOR”
KORGAN DEVLET HASTANESINDE SONA DOĞRU

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanamz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Fatih Aydın, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut Saka, SB-ODÜ Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, Korgan Devlet Hastanesinde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
Mevcut hastane binasında iftar yapıldıktan sonra, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz ve beraberindeki heyet, yeni yapılacak Korgan Devlet Hastanesi binasına giderek, yaklaşık üç saat incelemelerde bulundu.
Yüzde 98 ‘i tamamlanan yeni Korgan Devlet Hastanesi binasının 1 ay içinde % 2’lik bölümünün de tamamlanarak, hizmete girebilmesi için gerekli planlamalar yapıldı. Daha sonra mevcut Korgan Devlet Hastanesine dönüldü ve hasta, hasta yakınları ziyaret edilerek, geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu. Ayrıca, nöbetçi personelin sorunları ve istekleri hakkında da bilgi alındı.
6625 metre kare arsa alanı ve toplamda 8225 metre kare kapalı alana sahip olan yeni Korgan Devlet Hastanesi; 38 nitelikli yatak, 4 adet yoğun bakım yatağı, 12 adet acil müşaade yatağı, 2 müdahale yatağı, 2 tane ameliyathane, 5 yataklı diyaliz ünitesi, 9 poliklinikten oluşacak.