HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Mayıs 2016 Çarşamba Saat: 09:34

ABU DABİ TEMSİLCİLERİ ORDU’DA

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’nin başkenti Abu Dabi’nin önde gelen seyahat acenteleri ile tur operatörlerinin temsilcileri Ordu’yu ziyaret etti.
ABU DABİ TEMSİLCİLERİ ORDU’DA

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’nin başkenti Abu Dabi’nin önde gelen seyahat acenteleri ile tur operatörlerinin temsilcileri Ordu’yu ziyaret etti.

 

Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun daveti üzerine Birleşik Arap Emirlikleri’ni oluşturan yedi emirlikten biri olan, ülkenin başkenti konumunda yer alan Abu Dabi’den bir grup seyahat acentesi ile tur operatörleri temsilcileri Ordu’ya geldi. Aralarında THY Abu Dabi Pazarlama Şefi Muhammed İkbal Döner, THY Ordu–Giresun Havalimanı Satış Müdürü Yunus Akbulut, İstasyon Şefi Serhat Kahraman, Musa Yırtıcı ile Abu Dabi’nin önde gelen seyahat acentesi ile tur operatörleri temsilcilerinin bulunduğu heyet, Kabadüz ilçesinde yer alan Turnalık ve Çambaşı Yaylası’nı gezdi. Gezinin ardından heyet, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Boztepe’de bir araya geldi.

 

Türkiye’ye çok sayıda Arap turistin geldiğini hatırlatan Vali İrfan Balkanlıoğlu, turistlerin ilgisini son zamanlarda Ordu’nun çektiğini belirtti. Vali Balkanlıoğlu, “Körfez ülkelerinden Türkiye’ye çok sayıda turist geliyor.

Turistleri ülkemize getiren Abu Dabi’nin önde gelen seyahat acentelerini ve tur operatörlerinin temsilcilerini şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duydum. Karadeniz’in özeti konumunda yer alan Ordu’yu herkesin tanıması, görmesi adına bu tür ziyaretleri çok anlamlı buluyorum.

Seyahat acenteleri ve tur operetörleri temsilcileri ile yaptığımız sohbette Ordu’yu çok beğendiklerini, bir çok güzelliği bir aradan sunan nadir yerlerden biri olduğunu söylediler. Bu tür organizasyonların geri dönüşleri sayesinde, 1 milyon turist hedefi yolunda emin adımlarla ilerleyen şehrimiz, hedefine en kısa zamanda ulaşacaktır” diye konuştu.

 

Ordu’ya gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren THY Abu Dabi Pazarlama Şefi Muhammed İkbal Döner, “Ordu’nun doğal güzelliklere sahip yaylalarını görme ve gösterme şansımız oldu. Türkiye’yi ziyaret edecek Arap turistlere Ordu’yu da anlatma, tanıtma adına güzel bir gezi oldu. Turizmde alternatif adresler ortaya çıktı. Bunlardan birisi de Ordu” şeklinde konuştu.

 

3 günlük Karadeniz gezisi kapsamında Ordu’ya gelen Abu Dabi’nin önde gelen seyahat acentesi ve tur operatörleri temsilcileri, Ordu’daki programın ardından Samsun’a hareket etti. (Haber Merkezi)

 

 

Anahtar Kelimeler : ABU, DABİ, TEMSİLCİLERİ, ORDU’DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız