HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mayıs 2018 Cumartesi Saat: 10:50

ORDU’NUN CAZİBESİ ARTIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 3-5 Mayıs tarihleri arasında Ordu ilinde gerçekleşecek “2. Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri (MENA) Karadeniz Turizm ve Kalkınma Zirvesi”ne katılmak üzere 14 ayrı ülkeden ilimize gelen 35
ORDU’NUN CAZİBESİ ARTIYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 3-5 Mayıs tarihleri arasında Ordu ilinde gerçekleşecek “2. Ortadoğu ve Kuzey Afrika Ülkeleri (MENA) Karadeniz Turizm ve Kalkınma Zirvesi”ne katılmak üzere 14 ayrı ülkeden ilimize gelen 35 iş adamını ve yatırımcıyı ağırladı. Başkan Enver Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımcılara her türlü desteği sağlayacaklarını ifade etti.

Büyükşehir Belediyesinin de yatırımlarıyla son yıllarda özellikle yerli ve yabancı turistlerin gözdesi hâline gelen Ordu ili, Arapların da ilgisini çekmeye başladı. Karadeniz’in incisi olarak bilinen ve son dönemdeki değişimiyle birlikte geçen yıl yaklaşık 1 milyon turisti ağırlayan Ordu, artık Arap iş adamlarının yatırımlarını planladığı bir il oldu. Bakir kıyıları ve eşsiz yaylalarıyla “Görülecek değil, kalınacak bir il” olan Ordu, Arap iş adamlarının yatırım yapmak için sık sık ziyaret ettiği iller arasında dikkat çekmeye başladı.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ TÜM YATIRIMCILARIN EMRİNDEDİR”

İçlerinde ticaret odalarından temsilcilerin de yer aldığı çeşitli Arap ülkelerinden 35 iş adamı, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

3 gün Ordu ilinde kalarak çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek olan heyeti ağırlayan Başkan Yılmaz, iş adamlarına Ordu hakkında bilgi vererek, “Türkiye’de fındığın, balın ve kivinin en fazla üretildiği il Ordu’muz, oksijen diyarı olarak biliniyor. Hukuki anlamda devletimizle her türlü sorunu çözebilecek bir yerel yönetimiz. Arsa ve diğer konularda Valilik ve Büyükşehir Belediyemiz tüm yatırımcıların emrindedir” dedi.

“ÜLKELERİN KARDEŞLİĞİ NOKTASINDA GÜZEL ADIMLAR ATACAĞIZ”

Türkiye’deki misafirperverlikten son derece memnun olduklarını dile getiren yatırımcılar ise, “Karadeniz insanının sıcaklığının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu biliyoruz. Ordu temiz havasıyla meşhur bir il. Burada yatırım imkânlarını yerinde görüp, arkadaşlarımızla paylaşarak ülkelerin kardeşliği için güzel adımlar atacağız” şeklinde konuştular.  

Anahtar Kelimeler : ORDU’NUN, CAZİBESİ, ARTIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız