Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 17:23 ORDU’YA AKTİF KARBON TESİSİ KURULACAK
- 15:45 FINDIK İÇİN ANKARA’DA KRİTİK TEMAS!
- 15:37 TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 180. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI
- 14:52 SANCAKTAROĞLU: UMUTLARINIZI SATANLARA DESTEK OLMA!
- 14:48 GENÇLİĞİN KALBİ BU MERKEZDE ATIYOR
- 14:35 ALBAYRAK’TAN GAZETEMİZE ZİYARET
- 14:15 METEOROLOJİ’DEN ‘DON’ UYARISI
- 13:13 OGM’DEN DOĞA TEMELLİ EĞİTİM HAMLESİ
- 13:05 SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE İÇİN YETİŞKİN EĞİTİMİ ERASMUS+ PROJESİ BAŞLIYOR
- 12:01 KARLA MÜCADELE EKİPLERİ SAHADA
- 11:04 ÜNYE’NİN GALİBİYETİ GEÇERSİZ SAYILDI
- 11:03 ORDU 67 PLAY-OFF İÇİN VURACAK
- 09:05 GAZİ VURUŞU
- 17:17 ORDU TURİZM GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 16:16 VALİ EROL, AYBASTI AFET KONUTLARINI İNCELEDİ
TÜM KÖY SEN İLÇE GEZİLERİNE BAŞLADI

Tüm Üretici Köylüler Sendikası Ordu Şubesi 2 Mayıs 2018 tarihinde yapacağı panelin duyurusunu yapmak ve örgütlenme çalışmaları için Gürgentepe ve Gölköy’deydi.
Örgütlenme ve panel çalışmaları hakkında Gürgentepe ve Gölköy’de üreticileri bilgilendiren Tüm Köy Sen Ordu Şube Başkanı Zekayi Sağra, “Fındıkla ilgili politikaların değişmesi gerektiğini hepimiz biliyoruz ama bir adım atılmıyor. Ürünümüze ve geleceğimize sahip çıkmak için üreticileri örgütlü davranış göstermesinden başka seçeneği yok.” diyerek üreticilere sendikaya üye olmaları için çağrı yaptı.
Ürünümüz için taraf olmalıyız
Sağra, “Bu zamana kadar bizim dışımızdakilerin fındık politikası hakkında karar vermesini hep bekledik. Artık bu geleneği sonlandırmalıyız. Kendi taleplerimizi sesli olarak dillendirip gerçekleşmesini sağlamalıyız. Bunun yolu da ele ele vermekten geçer. Oyalanmaktan, kandırılmaktan bıktık. Gerçekleştirdikleri fındık politikasının sonucunda üreticiler olarak kendi toprağımızda yerli ve yabancı fındık tekellerinin marabası durumuna düşeceğiz. Buna izin vermeyeceğiz.” dedi.
Panelde üreticilerin talepleri dillendirilecek
Üreticileri panele davet eden Sağra, “ Sesimizi yükselmek, taleplerimizi dillendirmek için bir panel düzenliyoruz. Sendikamızın Örgütlenme Uzmanı Sedat Başkavak, Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanı Özden Güngör ve Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Zafer Şenyurt’un konuşmacı olduğu panelimiz 02 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 13.30’da TESK Hotel toplantı salonunda yapılacak. Birlikte olalım, taleplerimizi birlikte dile getirelim.” diyerek panele çağrı yaptı.