Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:38 ÇAYBAŞI’NDA UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 15:13 BÜYÜKŞEHİR 7/24 SAHADA
- 15:09 ACİL DURUMLARA İLİŞKİN HAZIRLIK TOPLANTISI YAPILDI
- 14:45 ŞEHİR HASTANESİNE OBB DESTEĞİ
- 14:38 YILDIZ SOKAK’TAKİ ÇALIŞMALARDA SONA GELİNDİ
- 14:34 RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA VE ZİYARET PROGRAMI BELLİ OLDU
- 14:24 DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
- 14:11 TÜİK İŞSİZLİK ORANINI AÇIKLADI
- 14:07 “TİYATRO İNSANLIĞIN ORTAK MİRASIDIR”
- 14:04 SIFIR ATIK GÜNÜ DOLAYISIYLA ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 13:54 YEŞİLAY GÖNÜLLÜLÜĞÜ YAYGINLAŞTIRIYOR
- 13:36 RAYLARDA YAPAY ZEKA DÖNEMİ
- 13:01 GENÇLERİN FUTBOL DOLU GÜNÜ
- 13:00 KİM ŞAMPİYON OLACAK?
- 13:00 26.HAFTA GÖRÜNÜMÜ
“ALAN BAZLI DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLIYOR”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’dan fındık üreticilerine müjdeli haber geldi. Fındıkta alan bazlı destek ödemelerinin bu hafta içinde başlayacağını belirten Gündoğdu “Alan bazlı gelir desteği ödemelerinin 06 Nisan - 20 Nisan 2018 tarihleri arasında fındık üreticilerimizin Ziraat Bankasındaki hesaplarına yatacak” dedi.
Ödemeler 6-20 Nisan Arasında Yapılacak
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada, fındık üreticilerine destek amacıyla 9 yıldır yapılan alan bazlı gelir desteği ödemelerinin 06 Nisan 2018 tarihinde başlayacağını ve 20 Nisan 2018’de son ödemenin gerçekleşeceğini belirtti. Alan bazlı gelir desteği ödemesinin fındık üreticilerinin TC kimlik numaralarının son hanelerine göre ödeneceğini belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, ödemelerin üç grup halinde yapılacağını kaydetti.
Saat 18:00’de Hesapta
Metin Gündoğdu, “Bu sene 115 bin fındık üreticisi alan bazlı gelir desteği ödemesinden faydalanacak. Ödemeler TC kimlik numaralarının son rakamlarına göre yapılacak. Buna göre kimlik numarası 0 ve 2 ile bitenler 6 Nisan, 4 ve 6 ile bitenler 13 Nisan, 8 ile bitenler ise 20 Nisan tarihinde ödemelerini alacaklar. Kimlik numarası 0 ve 2 ile biten üreticilerimiz, destek paralarını 6 Nisan 2018’de saat 18:00’den itibaren Ziraat Bankalarından alabilirler” diye konuştu.
Alan bazlı gelir ödemelerinin tüm Ordu ekonomisini olumlu yönde etkilediğini vurgulayan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Dekar başına 170 TL olarak verilen destek kapsamında Ordu ilindeki üreticilere 261 milyon TL ödenecek. Şehirdeki nakit döngüsü hızlanacak ve fındık üreticisi olsun ya da olmasın herkes bu ödemelerden faydalanacak” dedi.