22 Temmuz 2026 Çarşamba
SON DAKİKA

“ADİL BİR ÜCRET SİSTEMİ İSTİYORUZ!"

Yayınlama: 22.07.2026 13:15 Güncellendi: 22.07.2026 23:14 62 okuma
“ADİL BİR ÜCRET SİSTEMİ İSTİYORUZ!"

Türk Sağlık-Sen Ordu Şube Başkanı Fatih Galender Zengin, kamu çalışanlarının alım gücünün korunması ve emeklerinin tam karşılığını alması gerektiğine dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu.

Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle görev yaptığını vurgulayan Zengin, çalışanların taleplerinin görmezden gelinemeyeceğini belirtti. Kamu çalışanlarının beklentilerinin geçici çözümlerle karşılanamayacağını ifade eden Zengin, şunları söyledi:

"Çalışanlarımızın beklentisi günü kurtaran zamlar değil, geleceğe güvenle bakabilecekleri, alın terinin karşılığını veren adil bir ücret sistemidir. Emeklerin değerinin korunması ve insanca yaşanabilir bir ücretin tesis edilmesi şarttır."

Türk Sağlık-Sen olarak her zaman sahada ve çalışanların yanında olduklarını belirten Şube Başkanı Zengin, kamu çalışanlarının haklı taleplerinin sonuna kadar takipçisi olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Gelecek kaygısından uzak, adil ve sürdürülebilir bir mali haklar mücadelesini kararlılıkla sürdüreceklerini ifade eden Zengin, Sendikanın her platformda çalışanların sesi olmaya devam edeceğini vurguladı.