21 Nisan 2026 Salı
SON DAKİKA

4 TAKIM, 1.LİG’E VEDA ETTİ

Yayınlama: 21.04.2026 11:55 Güncellendi: 21.04.2026 13:20 9 okuma
4 TAKIM, 1.LİG’E VEDA ETTİ

TFF 1. Lig'in 36. haftasında Serik Spor, Manisa FK'ya 1-0 kaybetti. Bu sonuçla birlikte Serik Spor, 1. Lig'e veda eden son takım oldu. Daha önce Adana Demirspor, Hatayspor ve Sakaryaspor'un da küme düşmesi kesinleşmişti.

TFF 1. Lig'in 36. haftasında Manisa FK ile Serik Spor karşı karşıya geldi. Mümin Özkasap Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Manisa FK, 1-0 kazandı.

Bu sonuçla birlikte Manisa FK, puanını 52'ye yükseltirken, Serik Spor ise 36 puanda kaldı ve 1. Lig'e veda etti. Serik Spor, 1. Lig'e veda eden son takım oldu. Bilindiği gibi daha önce Adana Demirspor, Hatayspor ve Sakaryaspor'un küme düşmesi kesinleşmişti.

Öte yandan  Erzurumspor FK, sezonun bitmesine 2 hafta kala ligi şampiyon olarak tamamlamayı garantiledi ve  Trendyol Süper Lig'e yükseldi.