HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Nisan 2024 Cuma Saat: 14:45

NİSAN AYI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Ünye İlçe Müftülüğü tarafından her ay yapılan Cami Görevlileri ve Kuran Kursu öğreticileri istişare toplantısı günü Ünye Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşti. İlçe Müftüsü Hüseyin Okuşun Başkanlığında gerçekleş
NİSAN AYI İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Ünye İlçe Müftülüğü tarafından her ay yapılan Cami Görevlileri ve Kur'an Kursu öğreticileri istişare toplantısı günü Ünye Müftülüğü konferans salonunda gerçekleşti.

İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş'un Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Şube Müdürü Adem Meral, Metin Kaçmaz, Muhammet Fethullah Peru, Merkez ve Mahallelerde görev yapan İmam Hatiplerimiz, Müezzin Kayyımlar ve Kur'an Kursu öğreticileri katıldı.

Toplantıda; Diyanet İşleri Başkanlığı ve mülki amirlerden gönderilen aşağıdaki talimat ve tebligatların duyuruları yapıldı.

a) Ordu Valiliği (İl Müftülüğü)’nin 16.02.2024 tarihli Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım Projesi konulu yazısı.

b) Ordu Valiliği (İl Müftülüğü)’nin 21.02.2024 tarihli Kitap Oku-Yorum Projesi Kitap Temini ve Fiyatları konulu yazısı.

c)  Ordu Valiliği (İl Müftülüğü)’nin 19.02.2024 tarihli İbadetlerin Edası İle İlgili Çalışmalar konulu yazısı.

d) Ünye Kaymakamlığı (İlçe Müftülüğü)’nın 19.03.2024 tarihli Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2024 Faaliyet Planı konulu yazısı.

e)  Ordu Valiliği (İl Müftülüğü)’nin 05.04.2024 tarihli Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme Faaliyetleri konulu yazısı.

f) Ordu Valiliği (İl Müftülüğü)’nin 15.04.2024 tarihli Kitap Oku-Yorum Projesi Kitap Ücretleri konulu yazısı.

g) Ordu Valiliği (İl Müftülüğü)’nin 15.04.2024 tarihli 2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Yarışmalar konulu yazısı.

h) Cami Derslerinin DİBBYS sistemi üzerinden (DHYS) modülü üzerinden kaydedilmesi ve onaylı imzalı nüshasının cami panosuna asılması.            

ı) Camilerde Perşembe akşamları Kur’an-ı Kerim tilavet edilmesi, Ailece Camideyiz projesinin devam ettirilmesi ve İKYS sistemi üzerinden DHYS modülünden/ Diğer Faaliyetler/ Dini Faaliyetler/ Hatim ve Dua Programı/ Hedef Kitle Aile Fertleri sekmeleri takip edilerek kayıt yapılması.

i)  Diyanet İşleri Başkanlığı (Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü)’nın 15.04.2024 tarihli Diyanet İzcilik Liderlik Temel ve Oymakbaşı Hizmet İçi Eğitim Kursu ve Kampı konulu yazısı.

j)  Ordu Valiliği (İl Müftülüğü)’nin 26.03.2024 tarihli Rahleden Sahneye Sahne Oyunu Metin Yazma Yarışması konulu yazısı.

k) Diyanet İşleri Başkanlığı (Diyanet Akademisi Başkanlığı)’nın 28.03.2024 tarihli ‘’Türkiye’de Üretilen Dini Bilginin Din Hizmetlerine Katkısı ve Diyanet Akademisi’’ Sempozyumu konulu yazısı.

l) 2024 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında İlçemizden Hacca gidecek hacılara yönelik Hac Eğitim Seminerinin 24-25.04.2024 tarihinde Müftülüğümüz toplantı salonunda yapılması.

m) TDV Yayın evi tanıtım broşürlerinin dağıtılması.

Toplantıda Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Muammer Öztürk’ün okul faaliyetleri ve yeni dönem öğrenci kayıtları için bilgilendirme yapmasının ardından sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler : NİSAN, AYI, İSTİŞARE, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız